EKDAĞ A.Ş. Genel Müdürü Hasan Gökçe ” EKDAĞ A.Ş.’de Skandal İddia” larına Cevap Verdi

Gündem 29.05.2020 - 19:55, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 4440+ kez okundu.
 

EKDAĞ A.Ş. Genel Müdürü Hasan Gökçe ” EKDAĞ A.Ş.’de Skandal İddia” larına Cevap Verdi

EKDAĞ A.Ş. Genel Müdürü Hasan Gökçe Antalya Haber Takip Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Taner Şahin’e yazılı açıklamada bulundu.
www.antalyahabertakip.com haber sitemizde https://www.antalyahabertakip.com/haber-ekdag-as-de-skandal-iddia---ozel-haber-20058.html haber başlığı ile yayınlanan haberimiz üzerine EKDAĞ A.Ş. Genel Müdürü Hasan Gökçe Antalya Haber Takip Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Taner Şahin’e yazılı açıklamada bulundu. EKDAĞ A.Ş. Genel Müdürü Hasan Gökçe’nin yazılı açıklamasında, “Şirketimiz Yönetim Kurulu tarafından bir açıklama yapılarak; Kamuoyunu ve Değerli Antalyalı Vatandaşlarımızı bilgilendirme ve aydınlatma gereği hâsıl olmuştur... Şirketimiz; Antalya Büyükşehir Belediyesi İştiraklerinden bir tanesi olup; 1989 yılından beri; Sosyal Tesis ve Plaj İşletmeciliği, Kent Ekipmanları İmalatı, Halk Ekmek Büfeleri ve Simit Tezgâhları İşletmeciliği ve Belediyemiz Gayrimenkullerinin Kiralanması (Büfe. Cafe, Plaj, Çay Bahçesi v.s) gibi temel faaliyetlerine devam etmektedir. Yönetim Kurulu olarak Mayıs-2019’dan beri yaklaşık Bir(1) yıldır görev yapan bir ekibiz. Bu süre zarfında gerek Şirketimizin Kamuya sunduğu hizmetlerinde, gerekse Mali, Hukuki ve İnsan Kaynakları altyapısında gözle görülür bir ilerleme sağlayarak; ciddi tahribatlarla sorumluluğunu devraldığımız Şirketi belirli bir aşamaya getirmiş olmanın gururunu yaşıyoruz. Habere konu olan Antalya Toptancı Hali'ndeki 2(İki) adet Kantar İşletmesi de; Önceki dönemlerde başlamak kaydıyla, Şirketimiz tarafından ( 06.10.1995 tarihinden itibaren) yaklaşık 25 (YİRMİBEŞ) yıldır Kiralama yoluyla ''AYNI FİRMA ve KİŞİLER'' tarafından ''KİRA UZATIMI'' yoluyla işletilen İşletmelerdir. Geçmişine bakılacak olursa dönem içerisinde sırasıyla Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapmış,  Hasan SUBAŞI (DYP), Bekir KUMBUL (CHP), Menderes TÜREL (AKP), Mustafa AKAYDIN (CHP) ve son olarak yine Menderes TÜREL (AKP) dönemlerinde kesintisiz olarak ''AYNI FİRMA ve KİŞİLER'' tarafından kiralama yöntemiyle işletilmiştir. Böyle bir serüveni olan 2 Kantar İşletmesinin, ''DEĞİŞİK DÖNEMLERDE, DEĞİŞİK SİYASİ GÖRÜŞLERE sahip Belediye Başkanları ve Yönetimleri tarafından kesintisiz olarak; ''AYNI FİRMA ve KİŞİLER'' ce işletilmesi hiçbir zaman gündeme gelmemiş olmasına rağmen, Bugün Antalya gündemine getiriliyor olması MANİDAR(!)'dır. Hem de! Daha henüz İşletmecilerin 3 (ÜÇ) AY gibi bir sürelerinin olmasına rağmen ve henüz hiçbir UZATMA ve İHALE İŞLEMİ YAPILMAMIŞKEN gündeme getiriliyor olması tamamen ''KASITLI ve ÖNYARGILI''dır. SÖZLEŞMENİN BİTİŞ TARİHİ 31.08.2020 tarihidir” ifadelerinde bulundu. “EKDAĞ A.Ş.’de Skandal İddia”  başlıklı Haberimiz üzerine Kurumun en üst makamdaki yetkilisi olan EKDAĞ A.Ş. Genel Müdürü Hasan Gökçe Cevap hakkını kullanmıştır. EKDAĞ A.Ş. Genel Müdürü Hasan Gökçe’ye iddialara cevap verdiği Teşekkür Ederiz. Bu sürecin takipçisi olacağız.
EKDAĞ A.Ş. Genel Müdürü Hasan Gökçe Antalya Haber Takip Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Taner Şahin’e yazılı açıklamada bulundu.

www.antalyahabertakip.com haber sitemizde https://www.antalyahabertakip.com/haber-ekdag-as-de-skandal-iddia---ozel-haber-20058.html haber başlığı ile yayınlanan haberimiz üzerine EKDAĞ A.Ş. Genel Müdürü Hasan Gökçe Antalya Haber Takip Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Taner Şahin’e yazılı açıklamada bulundu.

EKDAĞ A.Ş. Genel Müdürü Hasan Gökçe’nin yazılı açıklamasında, “Şirketimiz Yönetim Kurulu tarafından bir açıklama yapılarak; Kamuoyunu ve Değerli Antalyalı Vatandaşlarımızı bilgilendirme ve aydınlatma gereği hâsıl olmuştur...

Şirketimiz; Antalya Büyükşehir Belediyesi İştiraklerinden bir tanesi olup; 1989 yılından beri; Sosyal Tesis ve Plaj İşletmeciliği, Kent Ekipmanları İmalatı, Halk Ekmek Büfeleri ve Simit Tezgâhları İşletmeciliği ve Belediyemiz Gayrimenkullerinin Kiralanması (Büfe. Cafe, Plaj, Çay Bahçesi v.s) gibi temel faaliyetlerine devam etmektedir. Yönetim Kurulu olarak Mayıs-2019’dan beri yaklaşık Bir(1) yıldır görev yapan bir ekibiz. Bu süre zarfında gerek Şirketimizin Kamuya sunduğu hizmetlerinde, gerekse Mali, Hukuki ve İnsan Kaynakları altyapısında gözle görülür bir ilerleme sağlayarak; ciddi tahribatlarla sorumluluğunu devraldığımız Şirketi belirli bir aşamaya getirmiş olmanın gururunu yaşıyoruz.

Habere konu olan Antalya Toptancı Hali'ndeki 2(İki) adet Kantar İşletmesi de; Önceki dönemlerde başlamak kaydıyla, Şirketimiz tarafından ( 06.10.1995 tarihinden itibaren) yaklaşık 25 (YİRMİBEŞ) yıldır Kiralama yoluyla ''AYNI FİRMA ve KİŞİLER'' tarafından ''KİRA UZATIMI'' yoluyla işletilen İşletmelerdir.

Geçmişine bakılacak olursa dönem içerisinde sırasıyla Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapmış,  Hasan SUBAŞI (DYP), Bekir KUMBUL (CHP), Menderes TÜREL (AKP), Mustafa AKAYDIN (CHP) ve son olarak yine Menderes TÜREL (AKP) dönemlerinde kesintisiz olarak ''AYNI FİRMA ve KİŞİLER'' tarafından kiralama yöntemiyle işletilmiştir.

Böyle bir serüveni olan 2 Kantar İşletmesinin, ''DEĞİŞİK DÖNEMLERDE, DEĞİŞİK SİYASİ GÖRÜŞLERE sahip Belediye Başkanları ve Yönetimleri tarafından kesintisiz olarak; ''AYNI FİRMA ve KİŞİLER'' ce işletilmesi hiçbir zaman gündeme gelmemiş olmasına rağmen,

Bugün Antalya gündemine getiriliyor olması MANİDAR(!)'dır.

Hem de! Daha henüz İşletmecilerin 3 (ÜÇ) AY gibi bir sürelerinin olmasına rağmen ve henüz hiçbir UZATMA ve İHALE İŞLEMİ YAPILMAMIŞKEN gündeme getiriliyor olması tamamen ''KASITLI ve ÖNYARGILI''dır.

SÖZLEŞMENİN BİTİŞ TARİHİ 31.08.2020 tarihidir” ifadelerinde bulundu.

“EKDAĞ A.Ş.’de Skandal İddia”  başlıklı Haberimiz üzerine Kurumun en üst makamdaki yetkilisi olan EKDAĞ A.Ş. Genel Müdürü Hasan Gökçe Cevap hakkını kullanmıştır.

EKDAĞ A.Ş. Genel Müdürü Hasan Gökçe’ye iddialara cevap verdiği Teşekkür Ederiz.

Bu sürecin takipçisi olacağız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.