Mert Yılmaz, Siz Gençlere Güveniyormusunuz?

Politika 03.06.2020 - 21:58, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1915+ kez okundu.
 

Mert Yılmaz, Siz Gençlere Güveniyormusunuz?

İyi Parti Muratpaşa Eski Gençlik Kolları Başkanı Mert Hüseyin Yılmaz, yapılacak olan il ve ilçe kongreleri öncesi başkan adaylarına çağrıda bulundu.
İyi Parti Muratpaşa Eski Gençlik Kolları Başkanı Mert Hüseyin Yılmaz, yapılacak olan il ve ilçe kongreleri öncesi başkan adaylarına çağrıda bulundu. Mert Hüseyin Yılmaz Sosyal Medya Hesabından yaptığı açıklamada, “Yeni yapılacak olan İlçe kongrelerinde, ilçe başkan adayları umarım Genç ve enerjisi yüksek kişilere öncelik verir. Yaşları 40 45 üstü olan değerli büyüklerim, sizlerin vereceği destek ile Gençlerin heyecanı birleşince, sizler sayesinde İYİ Parti daha iyi yerlere gelecektir. Elbette aralarında üst yaşlarda olanlar olacaktır, olmalıdır. Unutmayın futbol ‘da bir takım Başarılı olmak istiyorsa gençleşmesi gerekmektedir. Tecrübeli olan kişi sayısı az olanlar ise takım kaptanıdır. Neden sizlerde teknik direktör olmayasınız. Gençlere yol gösterici olmak eminim sizleri de mutlu edecektir. Bilgilerinizi genç kardeşlerimize aktarmanız siyasette doğru yolda gitmelerini sağlayacaktır. Ekip heyecanı ne kadar yüksek olur ise ilçe başkanı o kadar başarılı olur. Değerli başkanlarım Bunun örneğini İstanbul seçimlerinde gördük. Elmalı, Döşemealtı, Kumluca, Demre gibi ilçelerimiz bunun en basit örneğidir. Unutmayın ki! Ulu Önder Atatürk’ün, 1927 yılında “Ey Türk gençliği” sözüyle başladığı Gençliğe Seslenişini hepimiz ezbere biliriz. 19 Mayıs’ta Samsun’a çıkıp, Kurtuluş Savaşını başlattığında da en fazla gençliğe güveniyordu, o güven daha sonra bayram oldu, yıllardır coşkuyla kutluyoruz. Neden Bu kongreler İYİ Parti için bayram olmasın ? Sonra bir başka konuşmasında, “Bütün ümidim gençliktedir” dedi. “Siz genç arkadaşlar, yorulmadan beni takibe ahdetmişsiniz. İşte ben bu sözden çok duygulandım. Yorulmadan beni takip edeceğinizi söylüyorsunuz. Fakat arkadaşlar, yorulmamak ne demek? Elbette yorulacaksınız. Benim sizden istediğim şey yorulmamak değil, yorulduğunuz zaman dahi durmadan yürümek, yorulduğunuz dakikada dinlenmeden beni takip etmektir. Diyen Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün sözlerini sizlere hatırlatıyorum. Hiç bir büyüğümün bana tavır almasını istemem kimse unutmasın İYİ Parti Kadın ve Gençlik Hareketi olarak kurulmuştur. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in de dediği gibi Ben Yanımda Gençler Olmadan Asla Yürümem sözüne istinaden gençlere yol verin. Genç başkanları destekleyin ve onlarla birlikte başarıya koşun” ifadelerini kullandı.
İyi Parti Muratpaşa Eski Gençlik Kolları Başkanı Mert Hüseyin Yılmaz, yapılacak olan il ve ilçe kongreleri öncesi başkan adaylarına çağrıda bulundu.

İyi Parti Muratpaşa Eski Gençlik Kolları Başkanı Mert Hüseyin Yılmaz, yapılacak olan il ve ilçe kongreleri öncesi başkan adaylarına çağrıda bulundu.

Mert Hüseyin Yılmaz Sosyal Medya Hesabından yaptığı açıklamada, “Yeni yapılacak olan İlçe kongrelerinde, ilçe başkan adayları umarım Genç ve enerjisi yüksek kişilere öncelik verir.

Yaşları 40 45 üstü olan değerli büyüklerim, sizlerin vereceği destek ile Gençlerin heyecanı birleşince, sizler sayesinde İYİ Parti daha iyi yerlere gelecektir. Elbette aralarında üst yaşlarda olanlar olacaktır, olmalıdır.

Unutmayın futbol ‘da bir takım Başarılı olmak istiyorsa gençleşmesi gerekmektedir.

Tecrübeli olan kişi sayısı az olanlar ise takım kaptanıdır. Neden sizlerde teknik direktör olmayasınız. Gençlere yol gösterici olmak eminim sizleri de mutlu edecektir.

Bilgilerinizi genç kardeşlerimize aktarmanız siyasette doğru yolda gitmelerini sağlayacaktır.

Ekip heyecanı ne kadar yüksek olur ise ilçe başkanı o kadar başarılı olur.

Değerli başkanlarım Bunun örneğini İstanbul seçimlerinde gördük.

Elmalı, Döşemealtı, Kumluca, Demre gibi ilçelerimiz bunun en basit örneğidir.

Unutmayın ki!

Ulu Önder Atatürk’ün, 1927 yılında “Ey Türk gençliği” sözüyle başladığı Gençliğe Seslenişini hepimiz ezbere biliriz.

19 Mayıs’ta Samsun’a çıkıp, Kurtuluş Savaşını başlattığında da en fazla gençliğe güveniyordu, o güven daha sonra bayram oldu, yıllardır coşkuyla kutluyoruz. Neden Bu kongreler İYİ Parti için bayram olmasın ?

Sonra bir başka konuşmasında, “Bütün ümidim gençliktedir” dedi.

“Siz genç arkadaşlar, yorulmadan beni takibe ahdetmişsiniz. İşte ben bu sözden çok duygulandım. Yorulmadan beni takip edeceğinizi söylüyorsunuz. Fakat arkadaşlar, yorulmamak ne demek? Elbette yorulacaksınız. Benim sizden istediğim şey yorulmamak değil, yorulduğunuz zaman dahi durmadan yürümek, yorulduğunuz dakikada dinlenmeden beni takip etmektir.

Diyen Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün sözlerini sizlere hatırlatıyorum.

Hiç bir büyüğümün bana tavır almasını istemem kimse unutmasın İYİ Parti Kadın ve Gençlik Hareketi olarak kurulmuştur.

Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in de dediği gibi Ben Yanımda Gençler Olmadan Asla Yürümem sözüne istinaden gençlere yol verin. Genç başkanları destekleyin ve onlarla birlikte başarıya koşun” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.