Kemerağzı’na İki Yeni Park

Gündem 10.06.2020 - 22:08, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2668+ kez okundu.
 

Kemerağzı’na İki Yeni Park

Aksu Belediyesi Kemerağzı Mahallesine modern iki park kazandırıyor.
Aksu Belediyesi Kemerağzı Mahallesine modern iki park kazandırıyor. Aksu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Gaye Sitesinin hemen yanındaki geniş bir alanda yapımına başlanan park hem çocuklara hem büyüklere hitap edecek. Parkın içinde; kaykay pisti, tenis sahası, basketbol sahaları, yürüyüş yolu, bisiklet yolu, spor aletleri, oyun grupları ve kafeterya bulunuyor. Kaldırım taşlarının yapılmasıyla çalışmalarına başlanan parkta incelemelerde bulunan Aksu Belediyesi Başkan Yardımcısı Hakkı Çoşgun, “Mahallemize ilçemizin en büyük parklarından birini kazandırıyoruz. Bu parkımız Belediye Başkanımız Halil Şahin’in çocuklarımıza armağanıdır. Yapımını kısa sürede tamamlayarak hizmete açacağız.” dedi. Bir diğer park ise yine Kemerağzı Mahallesinde Kundu Park Villaları yanına yapılıyor. O da kısa sürede tamamlanarak vatandaşların hizmetine açılacak.
Aksu Belediyesi Kemerağzı Mahallesine modern iki park kazandırıyor.

Aksu Belediyesi Kemerağzı Mahallesine modern iki park kazandırıyor.

Aksu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Gaye Sitesinin hemen yanındaki geniş bir alanda yapımına başlanan park hem çocuklara hem büyüklere hitap edecek. Parkın içinde; kaykay pisti, tenis sahası, basketbol sahaları, yürüyüş yolu, bisiklet yolu, spor aletleri, oyun grupları ve kafeterya bulunuyor.

Kaldırım taşlarının yapılmasıyla çalışmalarına başlanan parkta incelemelerde bulunan Aksu Belediyesi Başkan Yardımcısı Hakkı Çoşgun, “Mahallemize ilçemizin en büyük parklarından birini kazandırıyoruz. Bu parkımız Belediye Başkanımız Halil Şahin’in çocuklarımıza armağanıdır. Yapımını kısa sürede tamamlayarak hizmete açacağız.” dedi.

Bir diğer park ise yine Kemerağzı Mahallesinde Kundu Park Villaları yanına yapılıyor. O da kısa sürede tamamlanarak vatandaşların hizmetine açılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.