12 Ağustosta İlimiz Genelinde Covid-19 Tedbirleri Kapsamında Berber, Kuaför ve Güzellik Salonlarında Denetim Yapıldı

Asayiş 14.08.2020 - 16:27, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2492+ kez okundu.
 

12 Ağustosta İlimiz Genelinde Covid-19 Tedbirleri Kapsamında Berber, Kuaför ve Güzellik Salonlarında Denetim Yapıldı

Covid­19 salgınının görüldüğü andan itibaren salgının kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme, sosyal izolasyonu temin, fiziki mesafeyi koruma ve salgının/bulaşmanın yayılım hızını kontrol altında tutma amacıyla Ülkemizde birçok tedbir kararı alınarak uygulamaya geçirilmiştir. İçerisinde bulunduğumuz kontrollü sosyal hayat döneminde, salgınla mücadelenin genel prensipleri olan temizlik, maske ve mesafe kurallarının yanı sıra her bir faaliyet alanı/iş kolu için alınması gereken önlemler ayrı ayrı belirlenerek bu kural ve tedbirler çerçevesinde faaliyetlerin sürdürülmesi sağlanmaktadır. Coronavirüs (Covid-19) salgınıyla mücadelenin etkin olarak sürdürülebilmesi için “Sağlık İçin Hepimiz İçin” parolası ile 12 Ağustos günü ilimiz genelinde (847) berber/kuaför/güzellik merkezlerinde denetim yapılmıştır.

Covid­19 salgınının görüldüğü andan itibaren salgının kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme, sosyal izolasyonu temin, fiziki mesafeyi koruma ve salgının/bulaşmanın yayılım hızını kontrol altında tutma amacıyla Ülkemizde birçok tedbir kararı alınarak uygulamaya geçirilmiştir.

İçerisinde bulunduğumuz kontrollü sosyal hayat döneminde, salgınla mücadelenin genel prensipleri olan temizlik, maske ve mesafe kurallarının yanı sıra her bir faaliyet alanı/iş kolu için alınması gereken önlemler ayrı ayrı belirlenerek bu kural ve tedbirler çerçevesinde faaliyetlerin sürdürülmesi sağlanmaktadır.

Coronavirüs (Covid-19) salgınıyla mücadelenin etkin olarak sürdürülebilmesi için “Sağlık İçin Hepimiz İçin” parolası ile 12 Ağustos günü ilimiz genelinde (847) berber/kuaför/güzellik merkezlerinde denetim yapılmıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.