28 Ağustos Günü Antalya’da “Türkiye Güven Huzur Uygulaması ” Gerçekleştirildi

Asayiş 29.08.2020 - 20:57, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2171+ kez okundu.
 

28 Ağustos Günü Antalya’da “Türkiye Güven Huzur Uygulaması ” Gerçekleştirildi

30 Ağustos Zafer Bayramı öncesinde mevcut huzur ve güven ortamının devamının sağlanması, her zaman ve her yerde güvenlik güçlerimizin varlığını vatandaşa hissettirerek alanda görünür olunması amacıyla; Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı koordinesinde 28 Ağustos günü yurt genelinde eş zamanlı olarak vatandaşlarımızın yoğunlukla bulundukları yerlerde üç aşamalı olarak “Türkiye Güven Huzur Uygulaması (2020/10)” gerçekleştirilmiştir. İlimizde yapılan uygulamaya Asayiş, Terörle Mücadele, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Narkotik Suçlarla Mücadele, Özel Harekat, Trafik, Bölge Trafik, İnsansız Hava Araçları, Çevik Kuvvet ve Deniz Limanı Şubeleri ve Büroları başta olmak üzere diğer birimlerimizden de personel takviyesi ile toplam; (1.126) personel, (222) ekip, (2) deniz aracı, (2) hava aracı ve (4) dedektör polis köpeği katılmıştır. Şahıs ve araçlar üzerinde arama, kimlik kontrolü ve plaka sorgulaması yapılan uygulamaların sonucunda; (6.085) kişi sorgulanmış, arandığı tespit edilen (9) kişi yakalanmış, (8) şahsa adli-idari işlem yapılmış ve (784) TL. para cezası uygulanmış, (1.437) araç kontrol edilmiş, (110) araca (91.191) TL. para cezası uygulanmış, (2) araç trafikten men edilmiş, (175) işyeri ve (5) metruk bina kontrol edilmiştir. Denetimler sonucunda (1) adet av tüfeği (8) adet mermi ele geçirilmiştir. İlimizde mevcut huzur ve güven ortamının devamının sağlanması amacıyla bu zamana kadar yapmış olduğumuz çalışmalarımız aynı kararlılıkla bundan böylede devam edecektir.

30 Ağustos Zafer Bayramı öncesinde mevcut huzur ve güven ortamının devamının sağlanması, her zaman ve her yerde güvenlik güçlerimizin varlığını vatandaşa hissettirerek alanda görünür olunması amacıyla; Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı koordinesinde 28 Ağustos günü yurt genelinde eş zamanlı olarak vatandaşlarımızın yoğunlukla bulundukları yerlerde üç aşamalı olarak “Türkiye Güven Huzur Uygulaması (2020/10)” gerçekleştirilmiştir.

İlimizde yapılan uygulamaya Asayiş, Terörle Mücadele, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Narkotik Suçlarla Mücadele, Özel Harekat, Trafik, Bölge Trafik, İnsansız Hava Araçları, Çevik Kuvvet ve Deniz Limanı Şubeleri ve Büroları başta olmak üzere diğer birimlerimizden de personel takviyesi ile toplam; (1.126) personel, (222) ekip, (2) deniz aracı, (2) hava aracı ve (4) dedektör polis köpeği katılmıştır.

Şahıs ve araçlar üzerinde arama, kimlik kontrolü ve plaka sorgulaması yapılan uygulamaların sonucunda; (6.085) kişi sorgulanmış, arandığı tespit edilen (9) kişi yakalanmış, (8) şahsa adli-idari işlem yapılmış ve (784) TL. para cezası uygulanmış, (1.437) araç kontrol edilmiş, (110) araca (91.191) TL. para cezası uygulanmış, (2) araç trafikten men edilmiş, (175) işyeri ve (5) metruk bina kontrol edilmiştir. Denetimler sonucunda (1) adet av tüfeği (8) adet mermi ele geçirilmiştir.

İlimizde mevcut huzur ve güven ortamının devamının sağlanması amacıyla bu zamana kadar yapmış olduğumuz çalışmalarımız aynı kararlılıkla bundan böylede devam edecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.