Başkan Küçükkuru’dan 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü Mesajı

Gündem 04.10.2020 - 14:05, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2501+ kez okundu.
 

Başkan Küçükkuru’dan 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü Mesajı

İbradı Belediye Serkan Küçükkuru, “Dünya Hayvanları Koruma Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
İbradı Belediye Serkan Küçükkuru, “Dünya Hayvanları Koruma Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı. İbradı Belediye Serkan Küçükkuru,  4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü mesajında, “Hayvanları Koruma Günü’nün amacı; hayvanlara karşı sevgi ve merhamet duyguları uyandırmak, onları korumak ve haklarına saygı duyulmasını sağlamaktır. Sosyal belediyecilik adına İbradı Belediyesi olarak hayvan haklarına karşı oldukça duyarlı davranıyoruz. Koronavirüs pandemisi  dolayısıyla sokakta yaşayan patili dostlarımız ve kuşlar için yem ile mama dağıtımını sürekli devam ettirdik. Onlar sokakta, evlerimizde ve sosyal hayatımızın her noktasında bizimle yaşıyorlar. Hayvanlar da huzurlu ve sağlıklı yaşamak için temel bir hakka sahipler. Her yıl 4 Ekim günü tüm dünyada Hayvan Hakları Günü olarak kutlanmaktadır. Hayvanlara karşı sevgi ve şefkat duygularımızı canlı tutmak, onları korumak ve hayvan haklarına saygı duyulmasını sağlamak hepimizin önemli görevleri arasında olmalıdır. Hayvanlara göstereceğimiz sevgi ve hoşgörü ile yaşamımız daha da güzelleşecektir. 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü vesilesiyle tüm canlılara karşı daha da sorumlu davranan nesillerin yetişmesini temenni ederim”
İbradı Belediye Serkan Küçükkuru, “Dünya Hayvanları Koruma Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

İbradı Belediye Serkan Küçükkuru, “Dünya Hayvanları Koruma Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

İbradı Belediye Serkan Küçükkuru,  4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü mesajında, “Hayvanları Koruma Günü’nün amacı; hayvanlara karşı sevgi ve merhamet duyguları uyandırmak, onları korumak ve haklarına saygı duyulmasını sağlamaktır.

Sosyal belediyecilik adına İbradı Belediyesi olarak hayvan haklarına karşı oldukça duyarlı davranıyoruz. Koronavirüs pandemisi  dolayısıyla sokakta yaşayan patili dostlarımız ve kuşlar için yem ile mama dağıtımını sürekli devam ettirdik. Onlar sokakta, evlerimizde ve sosyal hayatımızın her noktasında bizimle yaşıyorlar. Hayvanlar da huzurlu ve sağlıklı yaşamak için temel bir hakka sahipler. Her yıl 4 Ekim günü tüm dünyada Hayvan Hakları Günü olarak kutlanmaktadır.

Hayvanlara karşı sevgi ve şefkat duygularımızı canlı tutmak, onları korumak ve hayvan haklarına saygı duyulmasını sağlamak hepimizin önemli görevleri arasında olmalıdır.

Hayvanlara göstereceğimiz sevgi ve hoşgörü ile yaşamımız daha da güzelleşecektir. 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü vesilesiyle tüm canlılara karşı daha da sorumlu davranan nesillerin yetişmesini temenni ederim”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.