Memurlara sözleşme piyangosu Sözleşme Halayı Yörük göçüne kaldı

Gündem 06.12.2020 - 12:51, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1493+ kez okundu.
 

Memurlara sözleşme piyangosu Sözleşme Halayı Yörük göçüne kaldı

Tüm Yerel-Sen ile Kumluca Belediyesi arasında imzalanan toplu sözleşme, yaklaşan yılbaşı öncesi memurlara moral oldu. Pandemi, sözleşme halayını Yörük göçüne bırakırken, imza töreninde Başkan Böcek’e olan destek dikkat çekti.
Tüm Yerel-Sen ile Kumluca Belediyesi arasında imzalanan toplu sözleşme, yaklaşan yılbaşı öncesi memurlara moral oldu. Pandemi, sözleşme halayını Yörük göçüne bırakırken,  imza töreninde Başkan Böcek’e olan destek dikkat çekti. Birleşik Kamu İş’e bağlı Tüm Yerel Yönetim Çalışanları Sendikası (Tüm Yerel-Sen) ile Kumluca Belediyesi arasında yapılan Toplu İş Sözleşme görüşmeleri anlaşmayla sonlandı. Sözleşme kapsamında, memurların sosyal haklarıyla alakalı birçok iyileştirme yer alıyor. Kumluca Belediyesi toplantı salonunda düzenlenen imza törenine, Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Milletvekili Aydın Özer, Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu Başkanı Mehmet Balık, Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, meclis üyeleri, Tüm Yerel-Sen Antalya Şube Başkanı Demet Kurupınar, Yönetim kurulu üyeleri ve memurlar katıldı. Sözümüzü Tuttuk Törenin açılış konuşmasını yapan Başkan Köleoğlu, “ Kumluca’da büyük bir aileyiz. Batı Antalya’nın en büyük Toplu İş Sözleşmesiyle memurlarımıza katkı sağlayacak bu güzel çalışmada emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi. Birleşik Kamu İş Konfederasyonu Başkanı Mehmet balık ise yaptığı konuşmada memurlara verilen sözün yerine getirilmesinin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Başkan Böcek’e alkış tufanı  Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in son günlerde kamuoyuna yansıyan ve büyük sevinç yaratan sağlık durumu hakkında salondakilere kısa bilgi aktaran Balık’ın konuşmasının ardından,  salondan Başkan Böcek’e uzun alkış desteği geldi.  Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Milletvekili Aydın Özer Başkan Köleoğlu’nun, atılan bu imza ile sosyal ve demokrat belediyeciliğin en güzel örneklerinden birini sergilediğini vurguladı. Tüm Memurları Kapsıyor İmzalanan sözleşmenin Kumluca Belediyesi’nde çalışan tüm memurları kapsadığını söyleyen Tüm Yerel-Sen Antalya Şube Başkanı Demet Kurupınar, “Üyelerimiz bizlere güvendi. Sayın başkanımız bu imza ile gerekeni yaptı. Sayın Köleoğluna emeğe olan desteğinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi. Her geçen gün daha da büyüyen bir sendika olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Kurupınar, “ Tüm Yerel-Sen olarak çalışan arkadaşlarımızın sosyal ve demokratik hakları için çalışmaya devam edeceğiz. Kumluca’da imzalanan bu sözleşmenin halayını pandemi nedeniyle Yörük göçüne bıraktık” diye konuştu. Tüm Yerel-Sen ile Kumluca Belediyesi arasında imzalanan toplu sözleşmeyle memurlar  yasal sınırlar  içinde tavan üzerinden sosyal denge tazminatında iyileştirmenin yanı sıra resmi bayramlar ve eğitim yardımı olmak üzere ek ücret alacak. 
Tüm Yerel-Sen ile Kumluca Belediyesi arasında imzalanan toplu sözleşme, yaklaşan yılbaşı öncesi memurlara moral oldu. Pandemi, sözleşme halayını Yörük göçüne bırakırken, imza töreninde Başkan Böcek’e olan destek dikkat çekti.

Tüm Yerel-Sen ile Kumluca Belediyesi arasında imzalanan toplu sözleşme, yaklaşan yılbaşı öncesi memurlara moral oldu. Pandemi, sözleşme halayını Yörük göçüne bırakırken,  imza töreninde Başkan Böcek’e olan destek dikkat çekti.

Birleşik Kamu İş’e bağlı Tüm Yerel Yönetim Çalışanları Sendikası (Tüm Yerel-Sen) ile Kumluca Belediyesi arasında yapılan Toplu İş Sözleşme görüşmeleri anlaşmayla sonlandı. Sözleşme kapsamında, memurların sosyal haklarıyla alakalı birçok iyileştirme yer alıyor.

Kumluca Belediyesi toplantı salonunda düzenlenen imza törenine, Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Milletvekili Aydın Özer, Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu Başkanı Mehmet Balık, Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, meclis üyeleri, Tüm Yerel-Sen Antalya Şube Başkanı Demet Kurupınar, Yönetim kurulu üyeleri ve memurlar katıldı.

Sözümüzü Tuttuk

Törenin açılış konuşmasını yapan Başkan Köleoğlu, “ Kumluca’da büyük bir aileyiz. Batı Antalya’nın en büyük Toplu İş Sözleşmesiyle memurlarımıza katkı sağlayacak bu güzel çalışmada emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi. Birleşik Kamu İş Konfederasyonu Başkanı Mehmet balık ise yaptığı konuşmada memurlara verilen sözün yerine getirilmesinin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Başkan Böcek’e alkış tufanı

 Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in son günlerde kamuoyuna yansıyan ve büyük sevinç yaratan sağlık durumu hakkında salondakilere kısa bilgi aktaran Balık’ın konuşmasının ardından,  salondan Başkan Böcek’e uzun alkış desteği geldi.  Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Milletvekili Aydın Özer Başkan Köleoğlu’nun, atılan bu imza ile sosyal ve demokrat belediyeciliğin en güzel örneklerinden birini sergilediğini vurguladı.

Tüm Memurları Kapsıyor

İmzalanan sözleşmenin Kumluca Belediyesi’nde çalışan tüm memurları kapsadığını söyleyen Tüm Yerel-Sen Antalya Şube Başkanı Demet Kurupınar, “Üyelerimiz bizlere güvendi. Sayın başkanımız bu imza ile gerekeni yaptı. Sayın Köleoğluna emeğe olan desteğinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi. Her geçen gün daha da büyüyen bir sendika olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Kurupınar, “ Tüm Yerel-Sen olarak çalışan arkadaşlarımızın sosyal ve demokratik hakları için çalışmaya devam edeceğiz. Kumluca’da imzalanan bu sözleşmenin halayını pandemi nedeniyle Yörük göçüne bıraktık” diye konuştu.

Tüm Yerel-Sen ile Kumluca Belediyesi arasında imzalanan toplu sözleşmeyle memurlar  yasal sınırlar  içinde tavan üzerinden sosyal denge tazminatında iyileştirmenin yanı sıra resmi bayramlar ve eğitim yardımı olmak üzere ek ücret alacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.