Antalya Halkının Başkan Böcek’e Güveni Kalmadı Mı?-ÖzelHaber

Gündem 16.12.2020 - 10:59, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2284+ kez okundu.
 

Antalya Halkının Başkan Böcek’e Güveni Kalmadı Mı?-ÖzelHaber

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek şahsi Twiter  (@BocekMuhittin)  hesabından yaptığı “Söz veriyorum. Kendimden ve taşıdığım değerlerden hiç vazgeçmeden aynı azim ve kararlılıkla Antalyama hizmete devam edeceğim.” Paylaşımının altına yapılan yorumlarla Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e  Antalya halkının güveni kalmadı mı? Sorularını sorduruyor.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek şahsi Twiter  (@BocekMuhittin)  hesabından yaptığı “Söz veriyorum. Kendimden ve taşıdığım değerlerden hiç vazgeçmeden aynı azim ve kararlılıkla Antalyama hizmete devam edeceğim.” Paylaşımının altına yapılan yorumlarla Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e  Antalya halkının güveni kalmadı mı?

Sorularını sorduruyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.