Yalınlı Mahallesi’nde Parke Yol Çalışması

Belediyeler 16.12.2020 - 19:35, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2939+ kez okundu.
 

Yalınlı Mahallesi’nde Parke Yol Çalışması

Döşemealtı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Yalınlı Mahallesi’nde parke taşı ve bordür döşeme çalışmalarına başladı.
Döşemealtı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Yalınlı Mahallesi’nde parke taşı ve bordür döşeme çalışmalarına başladı. Yapılaşmanın yoğunlaştığı Yalınlı Mahallesi’nde hem vatandaşlardan gelen talepler, hem de imar planlarında yer alan yollarda aralıksız çalışmalarını sürdüren ekipler 6291 sokakta bordür ve parke taşı döşeme işlemine başladı.  Yaz aylarında toz ve toprak, kışın ise yağan yağmurla oluşan çamur nedeniyle vatandaşlara zor anlar yaşatan bölgede önce serme ve sıkıştırma işlemi yapıldı.  Döşemealtı Belediyesinin kendi tesislerinde ürettiği bordür ve parke taşları Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yeni yapılaşmaların ve sitelerin bulunduğu sokağa döşenmeye başlandı. İlçenin dört bir yanında aralıksız olarak çalışma yapan Döşemealtı Belediyesi ekipleri birkaç gün içerisinde tamamlanacak olan parke yolu vatandaşların hizmetine sunarken mahalle sakinleri yapılan çalışmalar nedeniyle belediye ekiplerine teşekkür etti.
Döşemealtı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Yalınlı Mahallesi’nde parke taşı ve bordür döşeme çalışmalarına başladı.

Döşemealtı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Yalınlı Mahallesi’nde parke taşı ve bordür döşeme çalışmalarına başladı.

Yapılaşmanın yoğunlaştığı Yalınlı Mahallesi’nde hem vatandaşlardan gelen talepler, hem de imar planlarında yer alan yollarda aralıksız çalışmalarını sürdüren ekipler 6291 sokakta bordür ve parke taşı döşeme işlemine başladı.  Yaz aylarında toz ve toprak, kışın ise yağan yağmurla oluşan çamur nedeniyle vatandaşlara zor anlar yaşatan bölgede önce serme ve sıkıştırma işlemi yapıldı.

 Döşemealtı Belediyesinin kendi tesislerinde ürettiği bordür ve parke taşları Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yeni yapılaşmaların ve sitelerin bulunduğu sokağa döşenmeye başlandı. İlçenin dört bir yanında aralıksız olarak çalışma yapan Döşemealtı Belediyesi ekipleri birkaç gün içerisinde tamamlanacak olan parke yolu vatandaşların hizmetine sunarken mahalle sakinleri yapılan çalışmalar nedeniyle belediye ekiplerine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.