Nidua Gelinlik Mağazası Hizmete Açıldı

Magazin 17.03.2021 - 10:04, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 4807+ kez okundu.
 

Nidua Gelinlik Mağazası Hizmete Açıldı

Aspendos Bulvarı üzerinde Nidua Gelinlik Mağazası hizmet vermeye başladı.
Aspendos Bulvarı üzerinde Nidua Gelinlik Mağazası hizmet vermeye başladı. Birbirinden güzel ve alımlı, yılın son moda gelinlikleri, bindallı ve damatlık çeşitleri ile nişanlanacak evlenecek olan tüm çiftlerin beğenisine sunuldu. Geniş, ferah ve nezih bir ortamda müşterilerini ağırlayan Nidua Gelinlik Mağazası çiftlerin en mutlu anlarına şahitlik etmeye hazır. Evlenecek ve Nişanlanacak çiftleri bekleyen Nidua Gelinlik Mağazası geniş ürün yelpazesiyle de hizmet vermeye başladı. Antalya Haber Takip Gazetesi Haber Merkezine konuşan Nidua Gelinlik sahibi Emre Çakır, Neriman Çakır kardeşler mutlu çiftlerimizin mutlu anlarına şahitlik etmek bununla birlikte müşterilerimize kaliteli ve uygun fiyata Gelinlik ve diğer ürünleri sunmak amacıyla Nidua Gelinlik firmamızı hizmete açtık. Tüm Antalyalıları bekliyoruz dedi. Nidua Gelinlik Mağazası Yeşilova Mah. Aspendos Bulvarı No:192/A adresinde hizmet vermeye başladı. 05537721965
Aspendos Bulvarı üzerinde Nidua Gelinlik Mağazası hizmet vermeye başladı.

Aspendos Bulvarı üzerinde Nidua Gelinlik Mağazası hizmet vermeye başladı.

Birbirinden güzel ve alımlı, yılın son moda gelinlikleri, bindallı ve damatlık çeşitleri ile nişanlanacak evlenecek olan tüm çiftlerin beğenisine sunuldu.

Geniş, ferah ve nezih bir ortamda müşterilerini ağırlayan Nidua Gelinlik Mağazası çiftlerin en mutlu anlarına şahitlik etmeye hazır. Evlenecek ve Nişanlanacak çiftleri bekleyen Nidua Gelinlik Mağazası geniş ürün yelpazesiyle de hizmet vermeye başladı.

Antalya Haber Takip Gazetesi Haber Merkezine konuşan Nidua Gelinlik sahibi Emre Çakır, Neriman Çakır kardeşler mutlu çiftlerimizin mutlu anlarına şahitlik etmek bununla birlikte müşterilerimize kaliteli ve uygun fiyata Gelinlik ve diğer ürünleri sunmak amacıyla Nidua Gelinlik firmamızı hizmete açtık. Tüm Antalyalıları bekliyoruz dedi.

Nidua Gelinlik Mağazası Yeşilova Mah. Aspendos Bulvarı No:192/A adresinde hizmet vermeye başladı.

05537721965

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.