Glorıa Sports Arena Milli Takımların Olimpiyat Heyecanına Ortak Oluyor

Spor 05.04.2021 - 17:02, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 3131+ kez okundu.
 

Glorıa Sports Arena Milli Takımların Olimpiyat Heyecanına Ortak Oluyor

Tüm dünyada sporcuların ve sporseverlerin büyük ilgi ve merakla beklediği 2021 Tokyo Olimpiyatları yaklaşıyor; milli takımlar dev organizasyona Türkiye’nin ve Avrupa’nın en geniş kapsamlı spor oteli Gloria Sports Arena’da hazırlanıyor.
Tüm dünyada sporcuların ve sporseverlerin büyük ilgi ve merakla beklediği 2021 Tokyo Olimpiyatları yaklaşıyor; milli takımlar dev organizasyona Türkiye’nin ve Avrupa’nın en geniş kapsamlı spor oteli Gloria Sports Arena’da hazırlanıyor. Akdeniz’in sıcak iklimini 105.000 metrekarelik bir alanda spor disiplini ile buluşturan Gloria Sports Arena; 50’den fazla branşa yönelik spor alanları ve 100 odalı oteliyle milli takımların olimpiyat heyecanına ortak oluyor. Yılın ilk çeyreğinde 18 farklı branştan, 52 farklı milletten 2.000 misafiri ağırlayan ve ağırlamaya devam eden Gloria Sports Arena; misafirlerini spor alanından konaklamaya, sağlıktan dinlenmeye tüm ihtiyaçlara yönelik başarılı çözümleriyle olimpiyat madalyasına giden yol için hazırlıyor. Golf Sahaları ve Thalasso Merkezi ile İlklerin Öncüsü  Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük ve geniş kapsamlı spor oteli olan Gloria Sports Arena; doğal güzellikleri, golf sahaları, thalasso merkezi, açık-kapalı su tesisleri, spor hekimliği ve atletizm performans merkezi ile sporculara eşsiz bir iklim sunuyor. Tüm ihtiyaçlara uygun yüksek kaliteli çözümleri ile otel; 6.800 metrekare bir alan üzerinde teleskopik tiribünler, badminton, basketbol, eskrim, salon futbolu, hentbol, masa tenisi, hokey, okçuluk ve voleybol için dört farklı bölüme ayrılabilen çok amaçlı spor salonu ile de büyük ilgi görüyor. Ağırlık kaldırma, boks, güreş, dövüş sanatları, spinning, bale gibi her bir özel ilgi alanına göre spor salonunu içinde bulunduruyor. Sporun Her Branşı İçin Uygun Zemin Gloria Sports Arena’da Sporda her branşa uygun alanlarıyla zengin çeşitliliği ile takımların, kulüplerin ve bireysel sporcuların favori kamp alanı olan ve sahalarıyla önde gelen spor organizasyonlarına da ev sahipliği yapan Gloria Sports Arena; 35.000 metrekarelik bir alan içinde bulunan açık alan tesislerinde, 1.600 kişilik stadyumu, 2 adet futbol sahası bulunuyor. IAAF sertifikalı ve tam donanımlı atletizm alanları, uluslararası standartlara uygun çim hokeyi sahası, 2 plaj voleybolu sahası, tenis, slackline, pilates ve yoga gibi sporlar için uygun çok sayıda spor alanını da içinde barındırıyor. 5.800 m2 alanda, FINA standartlarına uyan 10 şeritli açık olimpik yüzme havuzu ve yüksek hızlı video analiz sistemi, 6 kısa şeritli kulvarı bulunan açık yüzme havuzu, Olimpik dalış havuzu, 5 şeritli kapalı Olimpik yüzme havuzu, su topu ve senkronize yüzme için çok amaçlı havuz, ve rehabilitasyon havuzu sunuyor. 
Tüm dünyada sporcuların ve sporseverlerin büyük ilgi ve merakla beklediği 2021 Tokyo Olimpiyatları yaklaşıyor; milli takımlar dev organizasyona Türkiye’nin ve Avrupa’nın en geniş kapsamlı spor oteli Gloria Sports Arena’da hazırlanıyor.

Tüm dünyada sporcuların ve sporseverlerin büyük ilgi ve merakla beklediği 2021 Tokyo Olimpiyatları yaklaşıyor; milli takımlar dev organizasyona Türkiye’nin ve Avrupa’nın en geniş kapsamlı spor oteli Gloria Sports Arena’da hazırlanıyor.

Akdeniz’in sıcak iklimini 105.000 metrekarelik bir alanda spor disiplini ile buluşturan Gloria Sports Arena; 50’den fazla branşa yönelik spor alanları ve 100 odalı oteliyle milli takımların olimpiyat heyecanına ortak oluyor. Yılın ilk çeyreğinde 18 farklı branştan, 52 farklı milletten 2.000 misafiri ağırlayan ve ağırlamaya devam eden Gloria Sports Arena; misafirlerini spor alanından konaklamaya, sağlıktan dinlenmeye tüm ihtiyaçlara yönelik başarılı çözümleriyle olimpiyat madalyasına giden yol için hazırlıyor.

Golf Sahaları ve Thalasso Merkezi ile İlklerin Öncüsü 

Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük ve geniş kapsamlı spor oteli olan Gloria Sports Arena; doğal güzellikleri, golf sahaları, thalasso merkezi, açık-kapalı su tesisleri, spor hekimliği ve atletizm performans merkezi ile sporculara eşsiz bir iklim sunuyor. Tüm ihtiyaçlara uygun yüksek kaliteli çözümleri ile otel; 6.800 metrekare bir alan üzerinde teleskopik tiribünler, badminton, basketbol, eskrim, salon futbolu, hentbol, masa tenisi, hokey, okçuluk ve voleybol için dört farklı bölüme ayrılabilen çok amaçlı spor salonu ile de büyük ilgi görüyor. Ağırlık kaldırma, boks, güreş, dövüş sanatları, spinning, bale gibi her bir özel ilgi alanına göre spor salonunu içinde bulunduruyor.

Sporun Her Branşı İçin Uygun Zemin Gloria Sports Arena’da

Sporda her branşa uygun alanlarıyla zengin çeşitliliği ile takımların, kulüplerin ve bireysel sporcuların favori kamp alanı olan ve sahalarıyla önde gelen spor organizasyonlarına da ev sahipliği yapan Gloria Sports Arena; 35.000 metrekarelik bir alan içinde bulunan açık alan tesislerinde, 1.600 kişilik stadyumu, 2 adet futbol sahası bulunuyor. IAAF sertifikalı ve tam donanımlı atletizm alanları, uluslararası standartlara uygun çim hokeyi sahası, 2 plaj voleybolu sahası, tenis, slackline, pilates ve yoga gibi sporlar için uygun çok sayıda spor alanını da içinde barındırıyor. 5.800 m2 alanda, FINA standartlarına uyan 10 şeritli açık olimpik yüzme havuzu ve yüksek hızlı video analiz sistemi, 6 kısa şeritli kulvarı bulunan açık yüzme havuzu, Olimpik dalış havuzu, 5 şeritli kapalı Olimpik yüzme havuzu, su topu ve senkronize yüzme için çok amaçlı havuz, ve rehabilitasyon havuzu sunuyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.