1 Mayıs Emek Ve Dayanışma Günü

Politika 01.05.2021 - 18:35, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2645+ kez okundu.
 

1 Mayıs Emek Ve Dayanışma Günü

1 Mayıs 1977 tarihinde Taksim’de yaşananlar, ülkemizin her kesimini derinden etkilemiş ve toplumsal hafızamıza acı izler bırakmıştır. Ancak kutuplaşma ve ayrışmanın tavan yaptığı bugünlerde, toplumsal dayanışma ve uzlaşı ile ortak akıl ve istişare kültürüne ne yazık ki o günlerden daha fazla ihtiyaç duymaktayız. Yine bu anlayışla kurulduğumuz günden itibaren, vatandaşlarımız arasında din, dil ve ırk ayrımı gözetmeksizin eşitliğin sağlandığı, bireylerin çalışma koşullarının insan haklarına saygılı olduğu ve liyakat esasına dayanan bir çalışma düzenini tahsis etme konusundaki hassasiyetimizi sadece söylemlerimizle değil, faaliyetlerimizle de vurguladık. İnsanımızın daha iyi yaşam standartlarına kavuşması için, emeğe ve çalışan haklarına saygı göstermek toplumsal refahın vazgeçilmez bir unsuru olduğu gibi, demokratik kültürümüzün de bir parçasıdır. DEVA Partisi Antalya İl Başkanlığı adına, tüm çalışanların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlarım. DEVA Partisi Antalya İl Başkanı Özgür Özbek

1 Mayıs 1977 tarihinde Taksim’de yaşananlar, ülkemizin her kesimini derinden etkilemiş ve toplumsal hafızamıza acı izler bırakmıştır. Ancak kutuplaşma ve ayrışmanın tavan yaptığı bugünlerde, toplumsal dayanışma ve uzlaşı ile ortak akıl ve istişare kültürüne ne yazık ki o günlerden daha fazla ihtiyaç duymaktayız.

Yine bu anlayışla kurulduğumuz günden itibaren, vatandaşlarımız arasında din, dil ve ırk ayrımı gözetmeksizin eşitliğin sağlandığı, bireylerin çalışma koşullarının insan haklarına saygılı olduğu ve liyakat esasına dayanan bir çalışma düzenini tahsis etme konusundaki hassasiyetimizi sadece söylemlerimizle değil, faaliyetlerimizle de vurguladık.

İnsanımızın daha iyi yaşam standartlarına kavuşması için, emeğe ve çalışan haklarına saygı göstermek toplumsal refahın vazgeçilmez bir unsuru olduğu gibi, demokratik kültürümüzün de bir parçasıdır.

DEVA Partisi Antalya İl Başkanlığı adına, tüm çalışanların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlarım.

DEVA Partisi Antalya İl Başkanı Özgür Özbek

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.