Alıcısına En Çok Kazandıran İlçe Kuzeyin Yıldızı

Gündem 19.08.2021 - 16:48, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2758+ kez okundu.
 

Alıcısına En Çok Kazandıran İlçe Kuzeyin Yıldızı

Arsa ve konut ediniminde Türkiye’de zirve yapan Döşemealtı ilçesi, Antalya’da alıcısına en çok kazandıran ilçelerin de başında yer aldı.
Arsa ve konut ediniminde Türkiye’de zirve yapan Döşemealtı ilçesi, Antalya’da alıcısına en çok kazandıran ilçelerin de başında yer aldı. Başkan Turgay Genç’in gerçekleştirmiş olduğu 100 projenin ilçeyi cazibe merkezi olmasında büyük etken olarak gösteriliyor.  DÖŞEMEALTI ZİRVE YAPTI Antalya satılık konut piyasasında son 1 ayda yaşanan yükselişle dikkat çeken ilk ilçe fiyatların yüzde 9 arttığı Döşemealtı İlçesi oldu. Antalya’da zirve yapan Döşemealtı İlçesini, sırasıyla yüzde 2-5 arasındaki artışlarla Konyaaltı, Kepez, Alanya ve Manavgat İlçesi izledi. Türkiye genelinde ise Gaziosmanpaşa, Esenler, Bağcılar, Beyoğlu, Başakşehir, Yalova merkez, Foça, Çiğli Selçuklu İlçeleri konut sahiplerine en çok kazandıran ilçeler arasında yer aldı. BAKANLIK 35 ARSA SATTI  Emlak fiyatlarında yaşanan yükselişi gösteren endeks verileri, ilçelerdeki satılık konut fiyatlarındaki hareketliliği de ortaya koydu. Konut fiyatlarının temmuzda en çok arttığı ilçeler da zirve yapan Kuzeyin Yıldızı Döşemealtı her geçen gün daha da büyüyor. Arsa satma geleneğine Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü de katıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığına ait Çıplaklı ve Mellidağ Mahallelerinde 35 adet taşınmazın satış ihalesi düzenlendi. Kutu---kutu----------- SATILIK KONUT FİYATI  EN ÇOK ARTAN 5 İLÇE                                    Haziran 2021             Temmuz 2021-08-18                                                Ortalama M2            Ortalama M2                         Aylık Değişim Döşemaltı       5. 357 TL                    5. 833 TL                               Yüzde 8.8 Konyaaltı        7. 774  TL                  8. 184  TL                               Yüzde 5.2 Kepez             3. 193  TL                  3. 298 TL                               Yüzde 3.3 Alanya                        6. 243 TL                   6. 420 TL                               Yüzde 2.8 Manavgat       3. 455 TL                    3. 519 TL                               Yüzde 1.8
Arsa ve konut ediniminde Türkiye’de zirve yapan Döşemealtı ilçesi, Antalya’da alıcısına en çok kazandıran ilçelerin de başında yer aldı.

Arsa ve konut ediniminde Türkiye’de zirve yapan Döşemealtı ilçesi, Antalya’da alıcısına en çok kazandıran ilçelerin de başında yer aldı.

Başkan Turgay Genç’in gerçekleştirmiş olduğu 100 projenin ilçeyi cazibe merkezi olmasında büyük etken olarak gösteriliyor. 

DÖŞEMEALTI ZİRVE YAPTI

Antalya satılık konut piyasasında son 1 ayda yaşanan yükselişle dikkat çeken ilk ilçe fiyatların yüzde 9 arttığı Döşemealtı İlçesi oldu. Antalya’da zirve yapan Döşemealtı İlçesini, sırasıyla yüzde 2-5 arasındaki artışlarla Konyaaltı, Kepez, Alanya ve Manavgat İlçesi izledi. Türkiye genelinde ise Gaziosmanpaşa, Esenler, Bağcılar, Beyoğlu, Başakşehir, Yalova merkez, Foça, Çiğli Selçuklu İlçeleri konut sahiplerine en çok kazandıran ilçeler arasında yer aldı.

BAKANLIK 35 ARSA SATTI 

Emlak fiyatlarında yaşanan yükselişi gösteren endeks verileri, ilçelerdeki satılık konut fiyatlarındaki hareketliliği de ortaya koydu. Konut fiyatlarının temmuzda en çok arttığı ilçeler da zirve yapan Kuzeyin Yıldızı Döşemealtı her geçen gün daha da büyüyor. Arsa satma geleneğine Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü de katıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığına ait Çıplaklı ve Mellidağ Mahallelerinde 35 adet taşınmazın satış ihalesi düzenlendi.

Kutu---kutu-----------

SATILIK KONUT FİYATI  EN ÇOK ARTAN 5 İLÇE

                                   Haziran 2021             Temmuz 2021-08-18            

                                   Ortalama M2            Ortalama M2                         Aylık Değişim

  1. Döşemaltı       5. 357 TL                    5. 833 TL                               Yüzde 8.8
  2. Konyaaltı        7. 774  TL                  8. 184  TL                               Yüzde 5.2
  3. Kepez             3. 193  TL                  3. 298 TL                               Yüzde 3.3
  4. Alanya                        6. 243 TL                   6. 420 TL                               Yüzde 2.8
  5. Manavgat       3. 455 TL                    3. 519 TL                               Yüzde 1.8
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.