Mehmet Ali Alkan’dan Adaylık Açıklaması

Asayiş 13.10.2021 - 20:30, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2661+ kez okundu.
 

Mehmet Ali Alkan’dan Adaylık Açıklaması

Mehmet Ali Alkan Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı Adaylık açıklamasını Taksici ve Kurtarıcı Esnaflarıyla Varyant Cafe de yaptı.
Mehmet Ali Alkan Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı Adaylığını Taksici ve Kurtarıcı Esnaflarıyla Varyant Cafe de yaptı. Mehmet Ali Alkan Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı adaylığı için açıklamada mesajında, “NEREDE KALMIŞTIK! Güneşli güzel bir günde siz saygıdeğer ulaşım esnafımızla kahvaltı programında bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum. Dostlarımla birlikte kahvaltı eşliğinde, hoş sohbet, muhabbet ve samimi ortam içinde Antalya Şoförler Odası Başkanlık adaylığımı ulaşım camiamızın baş tacı olan esnaflarımız, sevenlerimiz ve basının güzide temsilcileri önünde açıklıyorum. Şahsımı ve ailemi zor günlerimizde yalnız bırakmayarak, bağrına basan Ahde-Vefa’nın adı olan siz gönüldaşlarıma teşekkürü bir borç biliyor, aynı yolda yürümekten (Onur, Gurur ve Şeref) duyuyorum. Her zaman olduğu gibi, yine yalnız olmadığımı hissettirdiniz. İyi ki varsınız Bu güzel yolda şahsımı yalnız bırakmayarak, bizzat yanımda olan ulaşım camiamıza, dualarını esirgemeyen sevenlerimize, gönlü bizimle olup katılamayanlara ve basın temsilcilerimize teşekkür ediyorum. Allah’ım çıktığımız bu yolda mahcup etmesin. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. Saygı ve sevgilerimle… Sessiz çoğunluğun sesi olmaya geliyoruz. Yine yeniden, Birlik olup, Birlikte başaracağız” ifadelerini kullandı.
Mehmet Ali Alkan Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı Adaylık açıklamasını Taksici ve Kurtarıcı Esnaflarıyla Varyant Cafe de yaptı.

Mehmet Ali Alkan Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı Adaylığını Taksici ve Kurtarıcı Esnaflarıyla Varyant Cafe de yaptı.

Mehmet Ali Alkan Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı adaylığı için açıklamada mesajında,

“NEREDE KALMIŞTIK!

Güneşli güzel bir günde siz saygıdeğer ulaşım esnafımızla kahvaltı programında bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum.

Dostlarımla birlikte kahvaltı eşliğinde, hoş sohbet, muhabbet ve samimi ortam içinde Antalya Şoförler Odası Başkanlık adaylığımı ulaşım camiamızın baş tacı olan esnaflarımız, sevenlerimiz ve basının güzide temsilcileri önünde açıklıyorum.

Şahsımı ve ailemi zor günlerimizde yalnız bırakmayarak, bağrına basan Ahde-Vefa’nın adı olan siz gönüldaşlarıma teşekkürü bir borç biliyor, aynı yolda yürümekten (Onur, Gurur ve Şeref) duyuyorum.

Her zaman olduğu gibi, yine yalnız olmadığımı hissettirdiniz.

İyi ki varsınız

Bu güzel yolda şahsımı yalnız bırakmayarak, bizzat yanımda olan ulaşım camiamıza, dualarını esirgemeyen sevenlerimize, gönlü bizimle olup katılamayanlara ve basın temsilcilerimize teşekkür ediyorum.

Allah’ım çıktığımız bu yolda mahcup etmesin.

Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.

Saygı ve sevgilerimle…

Sessiz çoğunluğun sesi olmaya geliyoruz.

Yine yeniden, Birlik olup, Birlikte başaracağız” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.