Cumhuriyetimizi Hep Birlikte Yükselteceğiz

Asayiş 30.10.2021 - 19:12, Güncelleme: 22.11.2022 - 03:43 2211+ kez okundu.
 

Cumhuriyetimizi Hep Birlikte Yükselteceğiz

Cumhuriyet'in 98'inci yıl dönümü kutlamaları dolayısıyla Vali Ersin Yazıcı ve eşi Hanife Yazıcı’nın ev sahipliğinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu düzenlendi.
Cumhuriyet'in 98'inci yıl dönümü kutlamaları dolayısıyla Vali Ersin Yazıcı ve eşi Hanife Yazıcı’nın ev sahipliğinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu düzenlendi. Resepsiyonda konuşan Vali Yazıcı; "Binbir zorluklarla kurulan ve atalarımızın bizlere emaneti olan Cumhuriyetimizi hep birlikte yükselteceğiz.” dedi. Vali Ersin Yazıcı ve eşi Hanife Yazıcı ev sahipliğinde düzenlenen resepsiyona Antalya Garnizon Komutanı Piyade Albay Erdal Köse, Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal, Vali yardımcıları, İlçe Kaymakamları, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yavuz Özfidan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, Sahil Güvenlik Antalya Grup Komutanı SG. Yrb. Murat Sezgin, Antalya Hava Meydan Komutanı Hv. Plt. Yb. Esra Özatay, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere, Şehit yakınları, Gaziler, siyasi parti temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri, itfaiye, emniyet, jandarma ve sahil güvenlik personeli ile vatandaşlar katıldı. Konukları kapıda karşılanmasının ardından salonda Antalya Devlet Senfoni Orkestrası sanatçıları arp ve yan flüt dinletisine geçildi. Ne Zorluklarla Bugünlere Geldiğimizi Biliyoruz Vali Ersin Yazıcı resepsiyonda yaptığı konuşmada; “Bir haftadır çeşitli etkinliklerle Cumhuriyetimizi yurdumuzun her köşesinde kutluyoruz. Genç bir Cumhuriyetiz ama 2 bin yıla yakın bir Türk tarihi var. Ne tür zorluklarla bugüne geldiğimizi herkes biliyor. Burada birçok şehit ailemiz var. Onlar bizim başımızın tacı. En sevdikleri varlıklar bu vatan için kendini feda eden insanlar. Ben başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve tüm şehitlerimizi rahmetle, minnetle ve şükranla bir kez daha anıyorum.” dedi. Türkiye Cumhuriyeti Devleti Dünyada Söz Sahibi Olacak Cumhuriyetin, Türk milletinin çalışması ve gayretiyle yolculuğuna devam edeceğini vurgulayan Vali Ersin Yazıcı; “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ifade ettiği gibi medeniyeti hem de en güçlü medeniyeti yakalayacağız. Bu yolda hıza ilerliyoruz. İnanıyorum ki mazimizde olduğu gibi çok yakın bir gelecekte Türkiye Cumhuriyeti Devleti dünyadaki söz sahibi ülkelerinden biri olacak. Bunu başarmanın çok basit bir yolu var. Herkes işini en iyi şekilde yapacak, dünya standartlarında yapacak, insanlıktan vazgeçmeden adalet duygusunu kaybetmeden çok çalışarak yapacak.” ifadelerini kullandı. Türk milletinin dünyada söz sahibi olduğu zaman dünyaya adalet getireceğini belirten Vali Ersin Yazıcı; “Adaleti getirmek için dünyada huzuru sağlayabilmek için hep birlikte üstün bir gayretle çalışmaya devam edeceğiz. Ben başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, bu vatan için canını feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle, minnetle, şükranla bir kez daha anıyorum. Bayramımız kutlu olsun.” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından Vali Ersin Yazıcı, eşi Hanife Yazıcı ve konuklar, 'Cumhuriyet Pastası'nı birlikte kesti. Pasta kesimin ardından konuklarla sohbet edildi ve fotoğraf çekimleriyle resepsiyon sona erdi.
Cumhuriyet'in 98'inci yıl dönümü kutlamaları dolayısıyla Vali Ersin Yazıcı ve eşi Hanife Yazıcı’nın ev sahipliğinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu düzenlendi.

Cumhuriyet'in 98'inci yıl dönümü kutlamaları dolayısıyla Vali Ersin Yazıcı ve eşi Hanife Yazıcı’nın ev sahipliğinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu düzenlendi. Resepsiyonda konuşan Vali Yazıcı; "Binbir zorluklarla kurulan ve atalarımızın bizlere emaneti olan Cumhuriyetimizi hep birlikte yükselteceğiz.” dedi.

Vali Ersin Yazıcı ve eşi Hanife Yazıcı ev sahipliğinde düzenlenen resepsiyona Antalya Garnizon Komutanı Piyade Albay Erdal Köse, Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal, Vali yardımcıları, İlçe Kaymakamları, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yavuz Özfidan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, Sahil Güvenlik Antalya Grup Komutanı SG. Yrb. Murat Sezgin, Antalya Hava Meydan Komutanı Hv. Plt. Yb. Esra Özatay, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere, Şehit yakınları, Gaziler, siyasi parti temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri, itfaiye, emniyet, jandarma ve sahil güvenlik personeli ile vatandaşlar katıldı. Konukları kapıda karşılanmasının ardından salonda Antalya Devlet Senfoni Orkestrası sanatçıları arp ve yan flüt dinletisine geçildi.

Ne Zorluklarla Bugünlere Geldiğimizi Biliyoruz

Vali Ersin Yazıcı resepsiyonda yaptığı konuşmada; Bir haftadır çeşitli etkinliklerle Cumhuriyetimizi yurdumuzun her köşesinde kutluyoruz. Genç bir Cumhuriyetiz ama 2 bin yıla yakın bir Türk tarihi var. Ne tür zorluklarla bugüne geldiğimizi herkes biliyor. Burada birçok şehit ailemiz var. Onlar bizim başımızın tacı. En sevdikleri varlıklar bu vatan için kendini feda eden insanlar. Ben başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve tüm şehitlerimizi rahmetle, minnetle ve şükranla bir kez daha anıyorum.” dedi.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti Dünyada Söz Sahibi Olacak

Cumhuriyetin, Türk milletinin çalışması ve gayretiyle yolculuğuna devam edeceğini vurgulayan Vali Ersin Yazıcı; Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ifade ettiği gibi medeniyeti hem de en güçlü medeniyeti yakalayacağız. Bu yolda hıza ilerliyoruz. İnanıyorum ki mazimizde olduğu gibi çok yakın bir gelecekte Türkiye Cumhuriyeti Devleti dünyadaki söz sahibi ülkelerinden biri olacak. Bunu başarmanın çok basit bir yolu var. Herkes işini en iyi şekilde yapacak, dünya standartlarında yapacak, insanlıktan vazgeçmeden adalet duygusunu kaybetmeden çok çalışarak yapacak.” ifadelerini kullandı.

Türk milletinin dünyada söz sahibi olduğu zaman dünyaya adalet getireceğini belirten Vali Ersin Yazıcı; Adaleti getirmek için dünyada huzuru sağlayabilmek için hep birlikte üstün bir gayretle çalışmaya devam edeceğiz. Ben başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, bu vatan için canını feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle, minnetle, şükranla bir kez daha anıyorum. Bayramımız kutlu olsun.” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Vali Ersin Yazıcı, eşi Hanife Yazıcı ve konuklar, 'Cumhuriyet Pastası'nı birlikte kesti. Pasta kesimin ardından konuklarla sohbet edildi ve fotoğraf çekimleriyle resepsiyon sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.