24 Kasım Öğretmenler Gününü Kutluyoruz

Asayiş 24.11.2021 - 21:04, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1967+ kez okundu.
 

24 Kasım Öğretmenler Gününü Kutluyoruz

Antalya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Emrullah Tayfun Çavdar’ın, 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı;
Antalya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Emrullah Tayfun Çavdar’ın, 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı; “Eğitim ve öğretim, kalkınmanın, çağdaşlaşmanın, kültürel ve toplumsal gelişmenin temelini oluşturmaktadır. Ekonomik, toplumsal ve kültürel alanlarda gereksinim duyduğumuz köklü değişimlerin gerçekleştirilmesinin temeli eğitimle sağlanabilir. Geleceğimiz olan çocuklarımızı ve gençlerimizi, özgür, bağımsız, yeniliklere açık olarak yetiştiren öğretmenlerimiz, emek, özveri, sabır ve hoşgörü isteyen en kutsal görevlerden birini yerine getirmektedir. Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği ilkelere bağlı ve onun anlatımıyla “Fikri hür, irfanı hür, vicdanı hür” kuşaklar yetiştirmek için büyük özveriyle çalışan öğretmenlerimizin önünde saygı ile eğiliyoruz. Ülkemizin geleceği için önemli sorumluluklar taşıyan, tüm güçlüklere karşın hizmet aşkıyla çalışan, çocuklarımızı ve gençlerimizi çağdaş dünyanın uygar bireyleri olmaları için çabalayan, görevlerini yerine getirirken hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan öğretmenlerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Başöğretmen Atatürk’ü saygı ile anarken, Cumhuriyeti koruyacak ve yaşatacak nesiller yetiştirmek için mücadele eden tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyorum.” Antalya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Emrullah Tayfun Çavdar
Antalya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Emrullah Tayfun Çavdar’ın, 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı;

Antalya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Emrullah Tayfun Çavdar’ın, 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı;

“Eğitim ve öğretim, kalkınmanın, çağdaşlaşmanın, kültürel ve toplumsal gelişmenin temelini oluşturmaktadır. Ekonomik, toplumsal ve kültürel alanlarda gereksinim duyduğumuz köklü değişimlerin gerçekleştirilmesinin temeli eğitimle sağlanabilir.

Geleceğimiz olan çocuklarımızı ve gençlerimizi, özgür, bağımsız, yeniliklere açık olarak yetiştiren öğretmenlerimiz, emek, özveri, sabır ve hoşgörü isteyen en kutsal görevlerden birini yerine getirmektedir. Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği ilkelere bağlı ve onun anlatımıyla “Fikri hür, irfanı hür, vicdanı hür” kuşaklar yetiştirmek için büyük özveriyle çalışan öğretmenlerimizin önünde saygı ile eğiliyoruz.

Ülkemizin geleceği için önemli sorumluluklar taşıyan, tüm güçlüklere karşın hizmet aşkıyla çalışan, çocuklarımızı ve gençlerimizi çağdaş dünyanın uygar bireyleri olmaları için çabalayan, görevlerini yerine getirirken hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan öğretmenlerimize şükranlarımızı sunuyoruz.

Başöğretmen Atatürk’ü saygı ile anarken, Cumhuriyeti koruyacak ve yaşatacak nesiller yetiştirmek için mücadele eden tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyorum.”

Antalya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Emrullah Tayfun Çavdar

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.