ABP’nin GİK Üyelerinin Çoğu Antalya’dan

Politika 15.12.2021 - 19:47, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1758+ kez okundu.
 

ABP’nin GİK Üyelerinin Çoğu Antalya’dan

Anadolu Birliği Partisi Genel İdare Kurulu seçimlerini yaptı. Katılım ve ilginin büyük olduğu Kongrede Antalya da hazır bulundu.
Anadolu Birliği Partisi Genel İdare Kurulu seçimlerini yaptı. Katılım ve ilginin büyük olduğu Kongrede Antalya da hazır bulundu. Genel Başkan Vekili Kifayet Askeroğlu, Akdeniz Bölge Başkanı Neman Asgari, Antalya İl Başkanı Aziz Ahmet Peker ve Antalya İl ve İlçe yönetiminden birçok üyenin katıldığı kongrede Antalya adeta çıkarma yaparak gövde gösterisi yaptı. Antalya’dan GİK ve merkez disiplin kuruluna çok sayıda isim seçildi. Akdeniz Bölge Başkanı ve Genel başkan yardımcısı Neman Asgari yaptığı açıklamada “Genel merkezimizin Antalya’ya verdiği önemi gösterebilmek için 40 Kişi il ve ilçe yönetimlerinden Genel idare kurulu ve Merkez disiplin Kuruluna önerildi yapılan oylamada tamamı seçilerek listeye girdi. Antalya il başkanımız Aziz Ahmet Peker , il başkan yardımcımız Mehmet Soytürk ve Kadın Kolları Başkanımız, İl Başkan Yardımcılarımız ve İlçe Başkanlarımız ile yaptığımız büyük gayret ve çabalarımıza önem veren başta Genel Başkanımız Bedri Yalçın ve Genel Başkan Vekilimiz Kifayet Askeroğlu‘na teşekkür eder Genel İdare Kurulu ve Merkez Disiplin Kuruluna seçilen arkadaşlarımıza başarılar diliyorum ”dedi Antalya İl Başkanı Aziz Ahmet Peker  “İl ve İlçe yönetiminden birçok arkadaşımız listede yer alması Antalya’ya verdiği önem göstermiştir.  Antalya olarak her zaman görev bilinciyle ülkemiz ve halkımız için bizde taşın altına elimizi koyacağız. Vatana, millete hizmet yolunda çıktığımız bu yolda arkadaşlarımı tebrik edip başarılar diliyorum Ayrıca bizlere her zaman desteğini esirgemeyen Genel Başkan Yardımcımız Neman Asgari’ye teşekkür ederim ”dedi.
Anadolu Birliği Partisi Genel İdare Kurulu seçimlerini yaptı. Katılım ve ilginin büyük olduğu Kongrede Antalya da hazır bulundu.

Anadolu Birliği Partisi Genel İdare Kurulu seçimlerini yaptı. Katılım ve ilginin büyük olduğu Kongrede Antalya da hazır bulundu.

Genel Başkan Vekili Kifayet Askeroğlu, Akdeniz Bölge Başkanı Neman Asgari, Antalya İl Başkanı Aziz Ahmet Peker ve Antalya İl ve İlçe yönetiminden birçok üyenin katıldığı kongrede Antalya adeta çıkarma yaparak gövde gösterisi yaptı. Antalya’dan GİK ve merkez disiplin kuruluna çok sayıda isim seçildi.

Akdeniz Bölge Başkanı ve Genel başkan yardımcısı Neman Asgari yaptığı açıklamada “Genel merkezimizin Antalya’ya verdiği önemi gösterebilmek için 40 Kişi il ve ilçe yönetimlerinden Genel idare kurulu ve Merkez disiplin Kuruluna önerildi yapılan oylamada tamamı seçilerek listeye girdi. Antalya il başkanımız Aziz Ahmet Peker , il başkan yardımcımız Mehmet Soytürk ve Kadın Kolları Başkanımız, İl Başkan Yardımcılarımız ve İlçe Başkanlarımız ile yaptığımız büyük gayret ve çabalarımıza önem veren başta Genel Başkanımız Bedri Yalçın ve Genel Başkan Vekilimiz Kifayet Askeroğlu‘na teşekkür eder Genel İdare Kurulu ve Merkez Disiplin Kuruluna seçilen arkadaşlarımıza başarılar diliyorum ”dedi

Antalya İl Başkanı Aziz Ahmet Peker  “İl ve İlçe yönetiminden birçok arkadaşımız listede yer alması Antalya’ya verdiği önem göstermiştir.  Antalya olarak her zaman görev bilinciyle ülkemiz ve halkımız için bizde taşın altına elimizi koyacağız. Vatana, millete hizmet yolunda çıktığımız bu yolda arkadaşlarımı tebrik edip başarılar diliyorum Ayrıca bizlere her zaman desteğini esirgemeyen Genel Başkan Yardımcımız Neman Asgari’ye teşekkür ederim ”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.