Başkan Taş Müjdeyi Verdi

Politika 09.02.2022 - 22:12, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2456+ kez okundu.
 

Başkan Taş Müjdeyi Verdi

Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla Antalya’mız için çok önemli olan bir müjdeyi daha paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.
Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla Antalya’mız için çok önemli olan bir müjdeyi daha paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Başta Muratpaşa İlçemiz ve Kırcami Bölgesi olmak üzere Antalya’mızda Kaş’tan Gazipaşa’ya 19 ilçemizi ilgilendiren ‘Çevre Düzeni Planı’ yani 100.000’lik imar planının onaylanması şehrimizin gelişimi açısından büyük önem taşımaktadır. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum’un dün açıkladığı uzun süredir devam eden ve çözüm bekleyen Kırcami Bölgesi’nin imar sorununun çözüme kavuşmasının mutluluğunu yaşıyoruz. 20 yılı aşkın süredir gerek Türkiye gerekse Antalya’mızın sorunlarını AK Parti iktidarı olarak çözüme kavuşturduk. ‘Çevre Düzeni Planı’nın Antalya için önemine dikkat çeken AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş: “ 100.00’lik imar planı sadece Kırcami bölgemiz için değil tüm Antalya’mızın imar planını ilgilendiriyor. Kaş ilçemizden Gazipaşa ilçemize kadar güzel Antalya’mızın düzenli bir imara kavuşması, planlı bir şekilde gelişmesi anlamına geliyor. Antalya’mıza hayırlı olsun. Sayın Cumhurbaşkanımızın onayıyla çözüme kavuşan imar sorununun giderilme mutluluğunu yaşıyoruz. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız, Bakanlarımız ve Milletvekillerimize teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı. Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Muratpaşa Belediyesi’nin önünde herhangi bir sorunun kalmadığını dile getiren Başkan Taş, “ Hükümet olarak Bakanlığımız gereğini yaptı. CHP’li Büyükşehir Belediyesi ve Muratpaşa Belediyesi artık milleti oyalamadan, bahane üretmeden bu meseleyi çözsünler. Hükümetimiz bu sorunu çözmek için tüm adımları attı. Bunu da 100. 000 lik imarı onaylayarak gösterdi. Gerekirse bu iki belediye meclisi olağan üstü toplansın ve yapılaması gerekenleri yapsın” diye konuştu.
Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla Antalya’mız için çok önemli olan bir müjdeyi daha paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla Antalya’mız için çok önemli olan bir müjdeyi daha paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Başta Muratpaşa İlçemiz ve Kırcami Bölgesi olmak üzere Antalya’mızda Kaş’tan Gazipaşa’ya 19 ilçemizi ilgilendiren ‘Çevre Düzeni Planı’ yani 100.000’lik imar planının onaylanması şehrimizin gelişimi açısından büyük önem taşımaktadır.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum’un dün açıkladığı uzun süredir devam eden ve çözüm bekleyen Kırcami Bölgesi’nin imar sorununun çözüme kavuşmasının mutluluğunu yaşıyoruz. 20 yılı aşkın süredir gerek Türkiye gerekse Antalya’mızın sorunlarını AK Parti iktidarı olarak çözüme kavuşturduk. ‘Çevre Düzeni Planı’nın Antalya için önemine dikkat çeken AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş: “ 100.00’lik imar planı sadece Kırcami bölgemiz için değil tüm Antalya’mızın imar planını ilgilendiriyor. Kaş ilçemizden Gazipaşa ilçemize kadar güzel Antalya’mızın düzenli bir imara kavuşması, planlı bir şekilde gelişmesi anlamına geliyor. Antalya’mıza hayırlı olsun. Sayın Cumhurbaşkanımızın onayıyla çözüme kavuşan imar sorununun giderilme mutluluğunu yaşıyoruz. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız, Bakanlarımız ve Milletvekillerimize teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı. Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Muratpaşa Belediyesi’nin önünde herhangi bir sorunun kalmadığını dile getiren Başkan Taş, “ Hükümet olarak Bakanlığımız gereğini yaptı. CHP’li Büyükşehir Belediyesi ve Muratpaşa Belediyesi artık milleti oyalamadan, bahane üretmeden bu meseleyi çözsünler. Hükümetimiz bu sorunu çözmek için tüm adımları attı. Bunu da 100. 000 lik imarı onaylayarak gösterdi. Gerekirse bu iki belediye meclisi olağan üstü toplansın ve yapılaması gerekenleri yapsın” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.