Döşemealtı Belediyesi’nden Kariyer Günü

Belediyeler 21.02.2022 - 20:03, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1645+ kez okundu.
 

Döşemealtı Belediyesi’nden Kariyer Günü

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç’in talimatıyla İlçedeki işsizlik sorununa katkı sağlamak için kurulan Nar Masa İş-Kur ofisi düzenlediği kariyer günlerine bir yenisini daha ekliyor.
Rixos Hotel bünyesinde 277 kişi istihdam edilecek Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç’in talimatıyla İlçedeki işsizlik sorununa katkı sağlamak için kurulan Nar Masa İş-Kur ofisi düzenlediği kariyer günlerine bir yenisini daha ekliyor. İş arayanlarla işverenleri buluşturan Kariyer günlerinde bu hafta 277 kişi istihdam edilecek. Döşemealtı Belediyesi ile Rixos Hoteller işbirliğiyle düzenlenecek olan Kariyer günü 23 Şubat 2022 Çarşamba günü Döşemealtı Belediyesi toplantı salonunda yapılacak. Rixos Sungate ve Rixos Beldibi Hotellerinde istihdam edilecek olan işçiler burada, otellerin İnsan kaynakları başta olmak üzere görevlendirilecekleri bölüm sorumlularıyla mülakat yapma imkanı bulacak. İş arayan ile ve işveren arasında köprü görevi gören Döşemealtı Belediyesi Nar Masa İş-Kur ofisi müracaatta bulunan Döşemealtılıları bire bir ve toplu görüşme yapabilecekleri kariyer gününe katılmaya davet etti. Rixos Sungate ve Rixos Beldibi Hotellerinde istihdam edilecek personeller için Döşemealtı’na servis imkânı da sağlanacak. KUTU--- KUTU------ İşte aranan işçi branşları Döşemealtı Belediyesi aracılığıyla Rixos Hotel grubunda 277 kişi için ihtiyaç duyulan bölümler şöyle; Servis Elemanı, Garson, Aşçı, Resepsiyon Görevlisi, Kat Görevlisi, Meydancı, Bahçıvan, Bulaşıkçı, Bellboy, Elektrik Teknisyeni, Boya Teknisyeni, Kaynak Teknisyeni, Marangoz Teknisyeni, Soğutma Teknisyeni, Vakumcu Teknisyen, Barmen, Bar Servis Elemanı, Mekanik Shift Leader. 
Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç’in talimatıyla İlçedeki işsizlik sorununa katkı sağlamak için kurulan Nar Masa İş-Kur ofisi düzenlediği kariyer günlerine bir yenisini daha ekliyor.

Rixos Hotel bünyesinde 277 kişi istihdam edilecek

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç’in talimatıyla İlçedeki işsizlik sorununa katkı sağlamak için kurulan Nar Masa İş-Kur ofisi düzenlediği kariyer günlerine bir yenisini daha ekliyor. İş arayanlarla işverenleri buluşturan Kariyer günlerinde bu hafta 277 kişi istihdam edilecek.

Döşemealtı Belediyesi ile Rixos Hoteller işbirliğiyle düzenlenecek olan Kariyer günü 23 Şubat 2022 Çarşamba günü Döşemealtı Belediyesi toplantı salonunda yapılacak. Rixos Sungate ve Rixos Beldibi Hotellerinde istihdam edilecek olan işçiler burada, otellerin İnsan kaynakları başta olmak üzere görevlendirilecekleri bölüm sorumlularıyla mülakat yapma imkanı bulacak.

İş arayan ile ve işveren arasında köprü görevi gören Döşemealtı Belediyesi Nar Masa İş-Kur ofisi müracaatta bulunan Döşemealtılıları bire bir ve toplu görüşme yapabilecekleri kariyer gününe katılmaya davet etti. Rixos Sungate ve Rixos Beldibi Hotellerinde istihdam edilecek personeller için Döşemealtı’na servis imkânı da sağlanacak.

KUTU--- KUTU------

İşte aranan işçi branşları

Döşemealtı Belediyesi aracılığıyla Rixos Hotel grubunda 277 kişi için ihtiyaç duyulan bölümler şöyle; Servis Elemanı, Garson, Aşçı, Resepsiyon Görevlisi, Kat Görevlisi, Meydancı, Bahçıvan, Bulaşıkçı, Bellboy, Elektrik Teknisyeni, Boya Teknisyeni, Kaynak Teknisyeni, Marangoz Teknisyeni, Soğutma Teknisyeni, Vakumcu Teknisyen, Barmen, Bar Servis Elemanı, Mekanik Shift Leader. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.