32. Finike Festivali Coşkuyla Sürüyor: Festivalin İkinci Gününde Grup Sakiler Sahnedeydi

Gündem 29.06.2022 - 20:45, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2034+ kez okundu.
 

32. Finike Festivali Coşkuyla Sürüyor: Festivalin İkinci Gününde Grup Sakiler Sahnedeydi

32. Finike Festivali, ikinci gününde Grup Sakileri konuk etti. Festival ikinci gününde de DJ Ersin performansıyla başladı, İzmir Marşı Festival Alanında yankılanırken, ışık gösterileri ile muhteşem bir performans sergilendi.
32. Finike Festivali, ikinci gününde Grup Sakileri konuk etti. Festival ikinci gününde de DJ Ersin performansıyla başladı, İzmir Marşı Festival Alanında yankılanırken, ışık gösterileri ile muhteşem bir performans sergilendi. Ardından Grup Sakiler sahne aldı. Festivale katılan binlerce kişi, Festival alanını doldururken, hep bir ağızdan şarkılara eşlik etti. Grup Sakinlerin sahnesi ve şarkıları büyük beğeni topladı. Coşkulu ve büyük keyifle geçen Grup Sakiler konserinin sonunda Başkan Geyikçi eşi Kadriye Geyikçi ile birlikte sanatçı Grup Sakiler’e  Finike'ye özgü hediyeleri takdim etti. Sakiler, Sosyal Medya hesaplarından Başkan Geyikçi'nin ilettiği çiçeğin notunu paylaştı. Notta; "Sevgili Sakiler, 32. Finike Festivali'ni hayal ederken "Gözümüz yükseklerdeydi" hep. Ve şimdi hayalimiz gerçek olurken, Festivalimiz sizin katılımınızla çok daha anlamlı. Bir yer bulmak, aramak insana dair evet, ama dünyadan uzak ve huzurlu bir yerse aradığınız, bugün kesinlikle doğru yerdesiniz; Finikemize hoş geldiniz." ifadelerine yer verildiği görüldü. Festival'in üçüncü gününde Şevval Sam sahnede olacak.
32. Finike Festivali, ikinci gününde Grup Sakileri konuk etti. Festival ikinci gününde de DJ Ersin performansıyla başladı, İzmir Marşı Festival Alanında yankılanırken, ışık gösterileri ile muhteşem bir performans sergilendi.

32. Finike Festivali, ikinci gününde Grup Sakileri konuk etti. Festival ikinci gününde de DJ Ersin performansıyla başladı, İzmir Marşı Festival Alanında yankılanırken, ışık gösterileri ile muhteşem bir performans sergilendi. Ardından Grup Sakiler sahne aldı. Festivale katılan binlerce kişi, Festival alanını doldururken, hep bir ağızdan şarkılara eşlik etti. Grup Sakinlerin sahnesi ve şarkıları büyük beğeni topladı.

Coşkulu ve büyük keyifle geçen Grup Sakiler konserinin sonunda Başkan Geyikçi eşi Kadriye Geyikçi ile birlikte sanatçı Grup Sakiler’e  Finike'ye özgü hediyeleri takdim etti.

Sakiler, Sosyal Medya hesaplarından Başkan Geyikçi'nin ilettiği çiçeğin notunu paylaştı. Notta;

"Sevgili Sakiler, 32. Finike Festivali'ni hayal ederken "Gözümüz yükseklerdeydi" hep. Ve şimdi hayalimiz gerçek olurken, Festivalimiz sizin katılımınızla çok daha anlamlı.

Bir yer bulmak, aramak insana dair evet, ama dünyadan uzak ve huzurlu bir yerse aradığınız, bugün kesinlikle doğru yerdesiniz; Finikemize hoş geldiniz." ifadelerine yer verildiği görüldü.

Festival'in üçüncü gününde Şevval Sam sahnede olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.