İbradı'da Yol ve Kaldırım Yenileme Çalışmaları Devam Ediyor

Belediyeler 30.06.2022 - 23:02, Güncelleme: 22.11.2022 - 03:43 2143+ kez okundu.
 

İbradı'da Yol ve Kaldırım Yenileme Çalışmaları Devam Ediyor

İbradı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından İbradı ilçesindeki mahallelerde (Başlar, Aşağı Mahalle Millet Caddesi, Arapastı Kestanesi Anıt Ağacı ) kilitli parke taşı döşeme, bordür, yol duvarı ve çevre düzenleme yenileme
İbradı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından İbradı ilçesindeki mahallelerde (Başlar, Aşağı Mahalle Millet Caddesi, Arapastı Kestanesi Anıt Ağacı )  kilitli parke taşı döşeme, bordür, yol duvarı ve çevre düzenleme yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İbradı Belediye Başkanı Av. Serkan Küçükkuru birçok mahallemizi kapsayacak kaldırım, yol ve çevre düzenleme çalışmalarının devam ettiğini belirti. Başkan Küçükkuru “Öncelik arz eden ve program dâhilinde Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından hazırlığı yapılmış sokaklarımızın yollarını yapmaya devam ediyoruz. Biz yaptığımız bu çalışmalarla İlçemizde yaşayan vatandaşlarımızın refahı sağlamak ve ilçemizin konforu, gelişmesi, markalaşmasını hedefliyoruz. Bu sıcak günde emek veren, gayret gösteren tüm emektar personel kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Tüm bu çalışmalar daha modern bir İbradı için” dedi.
İbradı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından İbradı ilçesindeki mahallelerde (Başlar, Aşağı Mahalle Millet Caddesi, Arapastı Kestanesi Anıt Ağacı ) kilitli parke taşı döşeme, bordür, yol duvarı ve çevre düzenleme yenileme

İbradı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından İbradı ilçesindeki mahallelerde (Başlar, Aşağı Mahalle Millet Caddesi, Arapastı Kestanesi Anıt Ağacı )  kilitli parke taşı döşeme, bordür, yol duvarı ve çevre düzenleme yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

İbradı Belediye Başkanı Av. Serkan Küçükkuru birçok mahallemizi kapsayacak kaldırım, yol ve çevre düzenleme çalışmalarının devam ettiğini belirti.

Başkan Küçükkuru “Öncelik arz eden ve program dâhilinde Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından hazırlığı yapılmış sokaklarımızın yollarını yapmaya devam ediyoruz. Biz yaptığımız bu çalışmalarla İlçemizde yaşayan vatandaşlarımızın refahı sağlamak ve ilçemizin konforu, gelişmesi, markalaşmasını hedefliyoruz. Bu sıcak günde emek veren, gayret gösteren tüm emektar personel kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Tüm bu çalışmalar daha modern bir İbradı için” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.