Başkan Geyikçi; “Tüm Şikâyetler Kısa Sürede Tamamlanacak “

Gündem 20.07.2022 - 22:33, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1899+ kez okundu.
 

Başkan Geyikçi; “Tüm Şikâyetler Kısa Sürede Tamamlanacak “

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, şuanda bir çok yerde devam eden Altyapı çalışmaları hakkında Atatürk Caddesi ve çevre esnafla bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.
Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, şuanda bir çok yerde devam eden Altyapı çalışmaları hakkında Atatürk Caddesi ve çevre esnafla bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi. Şekerci Han’da gerçekleşen toplantıya Başkan Yardımcıları, Antalya Büyükşehir Belediyesi Sorumluları, birim müdürleri, muhtarların, esnaf ve vatandaşların da katıldı toplantıda yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgilendirme yapıldı. Toplantıda konuşan Başkan Geyikçi; “ Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek’in katkılarıyla gerçekleştirdiğimiz Altyapı çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Şuan Atatürk Caddesinde çalışmalara başlıyoruz. Siz değerli esnafımıza süreci anlatmak neler yapılacağı konusunda sizleri bilgilendirmek istedik. Etap etap gerçekleşecek olan çalışmanın esnafımızın en az zararla atlatması için yüklenici firma ve Finike Belediyesi olarak tamamlanmasını sağlayacağız. Yıllarca gelen şikâyetlerin geçici çözümlerle olamadığını gördük. Kalıcı çözüm için hepimizin cefa çekmemiz gerekiyor ki sefasını süreceğiz. Tüm şikâyetler kısa sürede tamamlanacak olan çalışmadan sonra ortadan kalkacağına inanıyoruz.” dedi.
Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, şuanda bir çok yerde devam eden Altyapı çalışmaları hakkında Atatürk Caddesi ve çevre esnafla bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, şuanda bir çok yerde devam eden Altyapı çalışmaları hakkında Atatürk Caddesi ve çevre esnafla bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi. Şekerci Han’da gerçekleşen toplantıya Başkan Yardımcıları, Antalya Büyükşehir Belediyesi Sorumluları, birim müdürleri, muhtarların, esnaf ve vatandaşların da katıldı toplantıda yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgilendirme yapıldı.

Toplantıda konuşan Başkan Geyikçi; “ Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek’in katkılarıyla gerçekleştirdiğimiz Altyapı çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Şuan Atatürk Caddesinde çalışmalara başlıyoruz. Siz değerli esnafımıza süreci anlatmak neler yapılacağı konusunda sizleri bilgilendirmek istedik. Etap etap gerçekleşecek olan çalışmanın esnafımızın en az zararla atlatması için yüklenici firma ve Finike Belediyesi olarak tamamlanmasını sağlayacağız.

Yıllarca gelen şikâyetlerin geçici çözümlerle olamadığını gördük. Kalıcı çözüm için hepimizin cefa çekmemiz gerekiyor ki sefasını süreceğiz. Tüm şikâyetler kısa sürede tamamlanacak olan çalışmadan sonra ortadan kalkacağına inanıyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.