Başkan Kocakaya Demre Dağlarına Ovalarına Ve Topraklarına Sahip Çıkıyor

Gündem (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 16.02.2023 - 20:05, Güncelleme: 16.02.2023 - 20:17 3721+ kez okundu.
 

Başkan Kocakaya Demre Dağlarına Ovalarına Ve Topraklarına Sahip Çıkıyor

Demre Belediyesi Davazlar Mahallesinde 2 farklı noktada açılmak istenen madenler için açtığı davayı kazandı.
Demre Belediyesi Davazlar Mahallesinde 2 farklı noktada açılmak istenen madenler için açtığı davayı kazandı. Davazlar Mahallesinde iki farklı noktada 2022 yılında maden ruhsatı verilmiş. Yaptığımız itirazlarla Antalya valiliğinin vermiş olduğu ÇED gerekli değildir, raporuna istinaden Demre Belediye Başkanı Av. Okan Kocakaya ruhsatın iptali davası açmıştır. Karara bağlanan davada Belediye haklı bulunmuş ruhsatların iptali kararı çıkmıştır. Demre Belediye Başkanı Av. Okan Kocakaya kıymetli Hemşerilerim Demre’mizin her karış toprağını korumak için and içtiğimi daha önce sizlere ifade etmiştim. Bir örneğini sahillerde hep birlikte yaşadık ve gördük. Şimdi de Davazlar Mahallemizde iki farklı noktada verilen maden ruhsatıyla ilgili bir dava açmıştık 8.Haziran.2022 tarihinde Antalya Valiliğinin Çevresel etki değerlendirmesine etki yoktur yani ÇED gerekli değildir raporuna karşı açmış olduğumuz davayı nihayet kazandık. Sahillerimizi nasıl koruyorsak dağlarımızı ovalarımızı ve topraklarımızı aynı azim ve karalılıkla korumaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Demre Belediyesi Davazlar Mahallesinde 2 farklı noktada açılmak istenen madenler için açtığı davayı kazandı.

Demre Belediyesi Davazlar Mahallesinde 2 farklı noktada açılmak istenen madenler için açtığı davayı kazandı.

Davazlar Mahallesinde iki farklı noktada 2022 yılında maden ruhsatı verilmiş. Yaptığımız itirazlarla Antalya valiliğinin vermiş olduğu ÇED gerekli değildir, raporuna istinaden Demre Belediye Başkanı Av. Okan Kocakaya ruhsatın iptali davası açmıştır. Karara bağlanan davada Belediye haklı bulunmuş ruhsatların iptali kararı çıkmıştır.

Demre Belediye Başkanı Av. Okan Kocakaya kıymetli Hemşerilerim Demre’mizin her karış toprağını korumak için and içtiğimi daha önce sizlere ifade etmiştim. Bir örneğini sahillerde hep birlikte yaşadık ve gördük. Şimdi de Davazlar Mahallemizde iki farklı noktada verilen maden ruhsatıyla ilgili bir dava açmıştık 8.Haziran.2022 tarihinde Antalya Valiliğinin Çevresel etki değerlendirmesine etki yoktur yani ÇED gerekli değildir raporuna karşı açmış olduğumuz davayı nihayet kazandık. Sahillerimizi nasıl koruyorsak dağlarımızı ovalarımızı ve topraklarımızı aynı azim ve karalılıkla korumaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.