Usta Gazeteci ve Televizyoncu Latif Şimşek Akit TV’nin Ankara Temsilcisi Oldu

Asayiş (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 13.11.2023 - 22:09, Güncelleme: 13.11.2023 - 22:09 2594+ kez okundu.
 

Usta Gazeteci ve Televizyoncu Latif Şimşek Akit TV’nin Ankara Temsilcisi Oldu

Usta gazeteci ve televizyoncu Latif Şimşek, Akit Medya Grubu Akit TV ve Yeni Akit Gazetesi Ankara Temsilcisi olarak göreve başladı.
Usta gazeteci ve televizyoncu Latif Şimşek, Akit Medya Grubu Akit TV ve Yeni Akit Gazetesi Ankara Temsilcisi olarak göreve başladı. Uzun yıllar televizyon programları yöneten ve köşe yazarlı yazan Latif Şimşek, Akit Medya Ankara Temsilciliği’nin yanı sıra, Akit TV’de Modelatörlüğünü kendi hazırlayıp sunacağı bir tartışma programı yapacak.  Latif Şimşek, ayrıca Yeni Akit Gazetesi ve gazetenin internet sitesinde köşe yazılarıyla da okuyucuyla buluşacak. USTA GAZETECİ VE TELEVİZYONCU LATİF ŞİMŞEK? 1 Mayıs 1964'te Kırşehir Çiçekdağı'nda dünyaya gelen Şimşek, ilkokul eğitimini Yozgat Yerköy'de almıştır. 1982'de Ankara Merkez İmam Hatip Lisesi'ne gitmiş ardın Gazi Üniversitesi Basın Yayın Yüksek Okulu'na girmiştir. 1987'de üniversite eğitimini tamamlayan Şimşek mezun olduğu sene Türkiye Gazetesi Ankara Temsilciliğine muhabir olarak işe girmiştir. Kariyerine polis-adliye muhabirliği ile başlayan Latif Şimşek, Başbakanlık, Cumhurbaşkanlığı ve TBMM Muhabirlikleri yapmıştır. 1993'te TGRT'nin kurulmasının ardından da televizyonculuk kariyerine başlamıştır. Ardından kurulan TGRT Haber'in Ankara Haber Müdürü olarak görev almıştır. 2007 senesine dek TGRT HABER'de çalışan Şimşek, uzun seneler parlamento şefliği yaparak canlı yayınlara çıkmıştır. 2007'de SES TV Haber Genel Yayın Yönetmenliği'ne getirilen Şimşek, 3 sene Ses TV'de Çıkış Yolu adlı tartışma programını hazırlayarak sunmuştur. 2010 senesinde ise Beyaz TV'de, ilk olarak Fikri Sağlar ile Şamil Tayyar'la ardından da Hulki Cevizoğlu ve Şamil Tayyar'la "Derin Siyaset" adlı programı yapmıştır. Can Ataklı ve Rasim Ozan Kütahyalı ile “Dinamit”, Nagihan Alçı ile de "Med Cezir" programlarını sunan Şimşek, sonradan Ümit Zileli ve Rasim Ozan Kütahyalı'yla Dinamit isimli programın moderatörlüğü ile yapımcılığını sürdürmüştür. Şimşek son olarak Nagihan Alçı ve Hulki Cevizoğlu'yla beraber Med-Cezir isimli programı yapmıştır.
Usta gazeteci ve televizyoncu Latif Şimşek, Akit Medya Grubu Akit TV ve Yeni Akit Gazetesi Ankara Temsilcisi olarak göreve başladı.

Usta gazeteci ve televizyoncu Latif Şimşek, Akit Medya Grubu Akit TV ve Yeni Akit Gazetesi Ankara Temsilcisi olarak göreve başladı.

Uzun yıllar televizyon programları yöneten ve köşe yazarlı yazan Latif Şimşek, Akit Medya Ankara Temsilciliği’nin yanı sıra, Akit TV’de Modelatörlüğünü kendi hazırlayıp sunacağı bir tartışma programı yapacak.

 Latif Şimşek, ayrıca Yeni Akit Gazetesi ve gazetenin internet sitesinde köşe yazılarıyla da okuyucuyla buluşacak.

USTA GAZETECİ VE TELEVİZYONCU LATİF ŞİMŞEK?

1 Mayıs 1964'te Kırşehir Çiçekdağı'nda dünyaya gelen Şimşek, ilkokul eğitimini Yozgat Yerköy'de almıştır. 1982'de Ankara Merkez İmam Hatip Lisesi'ne gitmiş ardın Gazi Üniversitesi Basın Yayın Yüksek Okulu'na girmiştir. 1987'de üniversite eğitimini tamamlayan Şimşek mezun olduğu sene Türkiye Gazetesi Ankara Temsilciliğine muhabir olarak işe girmiştir.

Kariyerine polis-adliye muhabirliği ile başlayan Latif Şimşek, Başbakanlık, Cumhurbaşkanlığı ve TBMM Muhabirlikleri yapmıştır. 1993'te TGRT'nin kurulmasının ardından da televizyonculuk kariyerine başlamıştır. Ardından kurulan TGRT Haber'in Ankara Haber Müdürü olarak görev almıştır. 2007 senesine dek TGRT HABER'de çalışan Şimşek, uzun seneler parlamento şefliği yaparak canlı yayınlara çıkmıştır.

2007'de SES TV Haber Genel Yayın Yönetmenliği'ne getirilen Şimşek, 3 sene Ses TV'de Çıkış Yolu adlı tartışma programını hazırlayarak sunmuştur. 2010 senesinde ise Beyaz TV'de, ilk olarak Fikri Sağlar ile Şamil Tayyar'la ardından da Hulki Cevizoğlu ve Şamil Tayyar'la "Derin Siyaset" adlı programı yapmıştır.

Can Ataklı ve Rasim Ozan Kütahyalı ile “Dinamit”, Nagihan Alçı ile de "Med Cezir" programlarını sunan Şimşek, sonradan Ümit Zileli ve Rasim Ozan Kütahyalı'yla Dinamit isimli programın moderatörlüğü ile yapımcılığını sürdürmüştür. Şimşek son olarak Nagihan Alçı ve Hulki Cevizoğlu'yla beraber Med-Cezir isimli programı yapmıştır.

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.