Şahane Hayatım 12. Bölüm Özeti

Magazin (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 22.01.2024 - 21:18, Güncelleme: 22.01.2024 - 21:18 3083+ kez okundu.
 

Şahane Hayatım 12. Bölüm Özeti

Onur, Melisa’nın kocası Ahmet’in gelişiyle yalanlarla örülü bir hayatı olduğunun farkına varır.
antalyahabertakip.com - Aysel ise Şebnem’i geçmişiyle vurmaya kararlıdır. Seda ve Harun’dan istediğini alamayan Aysel, Şebnem’in geçmişini kurcalamaya devam eder.  Bu sırada Mesut ve Şebnem yakınlaşmasının farkında olan Onur kıskançlıktan deliye döner. Bu durumun fakında olan Melisa’nın ise Onur’u dize getirecek planı hazırdır.  Selo, Mesut konusunda Şebnem’i sıkıştırmaya devam ederken kendini çıkmazda hisseden Şebnem ise hiç beklenmedik bir şekilde Soluğu Mesut’un yanında alır. Mesut’a tüm gerçekleri anlatan Şebnem’in kaderi değişecek midir?
Onur, Melisa’nın kocası Ahmet’in gelişiyle yalanlarla örülü bir hayatı olduğunun farkına varır.

antalyahabertakip.com - Aysel ise Şebnem’i geçmişiyle vurmaya kararlıdır. Seda ve Harun’dan istediğini alamayan Aysel, Şebnem’in geçmişini kurcalamaya devam eder. 

Bu sırada Mesut ve Şebnem yakınlaşmasının farkında olan Onur kıskançlıktan deliye döner. Bu durumun fakında olan Melisa’nın ise Onur’u dize getirecek planı hazırdır. 

Selo, Mesut konusunda Şebnem’i sıkıştırmaya devam ederken kendini çıkmazda hisseden Şebnem ise hiç beklenmedik bir şekilde Soluğu Mesut’un yanında alır.

Mesut’a tüm gerçekleri anlatan Şebnem’in kaderi değişecek midir?

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.