Toklu Yerine Yücel’in Tekrar Aday Gösterilmesine Ak Parti Alanya Tabanından Tepki

Politika (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 25.01.2024 - 20:58, Güncelleme: 25.01.2024 - 20:58 3191+ kez okundu.
 

Toklu Yerine Yücel’in Tekrar Aday Gösterilmesine Ak Parti Alanya Tabanından Tepki

Alanya Ak Parti İlçe Başkanlığı görevini 8 yıl yaptıktan sonra Alanya Belediye Başkan Adayı olmak için görevinden istifa eden Mimar Mustafa Toklu’nun Ankara tarafından aday gösterilmemesi Ak Parti’de kırgınlık yarattı.
antalyahabertakip.com - 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için geri sayım sürerken 7 mahalle başkanı görevini bıraktı. Alanya’da ciddi bir oy potansiyeli bulunan Alanya Ak Parti’nin kendisinin aday göstermeyip MHP’nin adayını destekleme  kararına  bir anlam veremeyen Ak Parti tabanı tepkilerini göstermeye devam ediyor. Mustafa Toklu yerine yeniden MHP’li Adem Murat Yücel’in Cumhur İttifakı adayı gösterilmesine parti tabanından tepkiler çığ gibi büyürken, bir tepki de mahalle başkanlarından geldi. Mustafa Toklu’nun Alanya Belediye Başkan Adayı olmasını dört gözle beklerken Ankara’dan gelen haber üzerine hüsrana uğrayan 7 mahalle başkanı daha görevlerini bıraktı. Ak Parti İlçe Teşkilatı’nın tüm ikna çabalarına rağmen mahalle başkanları tepkilerinden geri adım atmayıp görevlerini bırakmayı tercih ettiler. Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Şarani Tavlı ise parti teşkilatında düzenlediği törenle bugüne kadar Ak Parti için canla başla çalışan 7 mahalle başkanına verdikleri hizmetler için plaket takdim etti. Tavlı açıklamasında, “Mahallelerimizdeki gücümüz, teşkilatımızın bel kemikleri, görevlerini devreden kıymetli mahalle başkanlarımıza teşekkür plaketlerini takdim ettik. Hüseyin Çetinkaya, İbrahim Söylemez, Mehmet Zafer, Hayri Erat, Süleyman Yaman, Arif Akbulut ve Aziz Akış başkanlarımıza bu zamana kadar ki azimli, gayretli ve başarılı çalışmaları için yürekten şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.
Alanya Ak Parti İlçe Başkanlığı görevini 8 yıl yaptıktan sonra Alanya Belediye Başkan Adayı olmak için görevinden istifa eden Mimar Mustafa Toklu’nun Ankara tarafından aday gösterilmemesi Ak Parti’de kırgınlık yarattı.

antalyahabertakip.com - 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için geri sayım sürerken 7 mahalle başkanı görevini bıraktı. Alanya’da ciddi bir oy potansiyeli bulunan Alanya Ak Parti’nin kendisinin aday göstermeyip MHP’nin adayını destekleme  kararına  bir anlam veremeyen Ak Parti tabanı tepkilerini göstermeye devam ediyor.

Mustafa Toklu yerine yeniden MHP’li Adem Murat Yücel’in Cumhur İttifakı adayı gösterilmesine parti tabanından tepkiler çığ gibi büyürken, bir tepki de mahalle başkanlarından geldi.

Mustafa Toklu’nun Alanya Belediye Başkan Adayı olmasını dört gözle beklerken Ankara’dan gelen haber üzerine hüsrana uğrayan 7 mahalle başkanı daha görevlerini bıraktı. Ak Parti İlçe Teşkilatı’nın tüm ikna çabalarına rağmen mahalle başkanları tepkilerinden geri adım atmayıp görevlerini bırakmayı tercih ettiler.

Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Şarani Tavlı ise parti teşkilatında düzenlediği törenle bugüne kadar Ak Parti için canla başla çalışan 7 mahalle başkanına verdikleri hizmetler için plaket takdim etti.

Tavlı açıklamasında, “Mahallelerimizdeki gücümüz, teşkilatımızın bel kemikleri, görevlerini devreden kıymetli mahalle başkanlarımıza teşekkür plaketlerini takdim ettik. Hüseyin Çetinkaya, İbrahim Söylemez, Mehmet Zafer, Hayri Erat, Süleyman Yaman, Arif Akbulut ve Aziz Akış başkanlarımıza bu zamana kadar ki azimli, gayretli ve başarılı çalışmaları için yürekten şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.