Kızıl Goncalar 4. Bölüm Özeti

Magazin (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 26.01.2024 - 20:16, Güncelleme: 26.01.2024 - 20:16 2655+ kez okundu.
 

Kızıl Goncalar 4. Bölüm Özeti

Cüneyd ve Zeynep’e evlilik yolunda dergâhta bir tören düzenlenir.
antalyahabertakip.com - Törende, beklenmedik biçimde, Meryem de kızının evliliğine onay verir. Çünkü Meryem ve Levent’in başka planları vardır. Zaman kazanma peşinde olan Meryem ve Levent, Suavi’nin yardımıyla Zeynep’i yurtdışına okumaya göndermeye çalışır ama bunun için Zeynep’in çok zor bir soruya cevap vermesi gerekecektir. Cüneyd, Zeynep’le yeni bir geleceğe yürüdüğünü zannederken, geçmişin hayaletleri onun peşini bırakmayacaktır.
Cüneyd ve Zeynep’e evlilik yolunda dergâhta bir tören düzenlenir.

antalyahabertakip.com - Törende, beklenmedik biçimde, Meryem de kızının evliliğine onay verir. Çünkü Meryem ve Levent’in başka planları vardır.

Zaman kazanma peşinde olan Meryem ve Levent, Suavi’nin yardımıyla Zeynep’i yurtdışına okumaya göndermeye çalışır ama bunun için Zeynep’in çok zor bir soruya cevap vermesi gerekecektir.

Cüneyd, Zeynep’le yeni bir geleceğe yürüdüğünü zannederken, geçmişin hayaletleri onun peşini bırakmayacaktır.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.