Kebapçı Emrah Açıldı

Asayiş (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 27.01.2024 - 21:19, Güncelleme: 27.01.2024 - 21:19 3435+ kez okundu.
 

Kebapçı Emrah Açıldı

Kepez’e yeni bir soluk getirecek Kebapçı Emrah açılışını yaptı. Açılışa Antalya’nın sevilen yüzü Adıyamanlılar Dernek Başkanı ve Ak Parti Kepez Meclis Üyesi A. Adayı Recep Ejderha katıldı.
antalyahabertakip.com - Kepez Teomanpaşa mahallesinde işletmeciliğini Kebapçı Emrah’ın yaptığı restoranın açılışını Kepez halkı tarafından sevilen başarılı iş insanı ve Adıyamanlılar Dernek Başkanı Recep Ejderha yaptı. Açılışta küçük bir konuşma yapan Ejderha “Teomanpaşa Mahallesindeki Kebapçı Emrah’ın açılışını yaptık. Kepeze yeni bir soluk kazandıracağına inanıyoruz. Küçük Mekân Büyük Lezzet sloganıyla açmış oldukları Kebapçı Emrah Hayırlı uğurlu ve bereketli olsun inşallah. Emrah kardeşimizin eline koluna sağlık, harika olmuş” dedi. Açılış konuklara ikram edilen kebaplarla son buldu.
Kepez’e yeni bir soluk getirecek Kebapçı Emrah açılışını yaptı. Açılışa Antalya’nın sevilen yüzü Adıyamanlılar Dernek Başkanı ve Ak Parti Kepez Meclis Üyesi A. Adayı Recep Ejderha katıldı.

antalyahabertakip.com - Kepez Teomanpaşa mahallesinde işletmeciliğini Kebapçı Emrah’ın yaptığı restoranın açılışını Kepez halkı tarafından sevilen başarılı iş insanı ve Adıyamanlılar Dernek Başkanı Recep Ejderha yaptı.

Açılışta küçük bir konuşma yapan Ejderha “Teomanpaşa Mahallesindeki Kebapçı Emrah’ın açılışını yaptık. Kepeze yeni bir soluk kazandıracağına inanıyoruz. Küçük Mekân Büyük Lezzet sloganıyla açmış oldukları Kebapçı Emrah Hayırlı uğurlu ve bereketli olsun inşallah. Emrah kardeşimizin eline koluna sağlık, harika olmuş” dedi.

Açılış konuklara ikram edilen kebaplarla son buldu.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.