Hasan Öder Memleket Partisinden Muratpaşa Aday Adayı

Politika (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 29.01.2024 - 20:31, Güncelleme: 29.01.2024 - 20:31 3005+ kez okundu.
 

Hasan Öder Memleket Partisinden Muratpaşa Aday Adayı

Bir önceki dönem memleket partisi Muratpaşa ilçe başkanlığı yapan Hasan Öder Partisinden Muratpaşa Belediye başkanı Aday Adayı oldu.
antalyahabertakip.com - Memleket Partisi Muratpaşa Belediye başkanı Aday Adayı Hasan Öder açıklamasında, “Muratpaşa'mıza Antalya'mıza hizmet etmek için, Ne Sağdan Ne Soldan ATATÜRK’ÜN Yolundan, Demokrat   Sosyal Bir MURATPAŞA BELEDIYESİ İçin, Muratpaşa Belediye Başkanı A. Adayı olarak yola çıkan, değerlere bağlı bir vizyonla hareket eden bir liderim. 3A- Akıllı Adaletli Ahlaklı Şeffaf Yönetim, 3D- Dürüst Dijital ve Denetlenebilen bir belediye, KADIN ve GENÇLERİ Ön plana çıkaran, Şeffaf, adaleti gözeten, katılımcı, planlı, MAVİ bir belediye anlayışıyla; Muratpaşa'mızı daha yaşanabilir, daha mutlu ve daha huzurlu bir kent haline getirmeyi hedefliyorum. Yenilikçi projelerle, teknolojiyi etkin kullanarak kenti uluslararası standartlara taşımak ve herkesin eşit hizmet almasını sağlamak için var gücümle çalışacağım. Yerel halkın doğrudan katılımını ön planda tutarak, Muratpaşa’mızım en önemli sorunlarından olan KENTSEL DÖNÜŞÜM ve diğer önemli konularda demokratik bir süreç yönetmeyi amaçlıyorum. Sizden aldığım destekle, Birlikte daha güzel bir Muratpaşa inşa etmek için yola çıkıyorum” ifadelerini kullandı.
Bir önceki dönem memleket partisi Muratpaşa ilçe başkanlığı yapan Hasan Öder Partisinden Muratpaşa Belediye başkanı Aday Adayı oldu.

antalyahabertakip.com - Memleket Partisi Muratpaşa Belediye başkanı Aday Adayı Hasan Öder açıklamasında,

“Muratpaşa'mıza Antalya'mıza hizmet etmek için,

Ne Sağdan Ne Soldan ATATÜRK’ÜN Yolundan,

Demokrat   Sosyal Bir MURATPAŞA BELEDIYESİ İçin,

Muratpaşa Belediye Başkanı A. Adayı olarak yola çıkan, değerlere bağlı bir vizyonla hareket eden bir liderim.

3A- Akıllı Adaletli Ahlaklı Şeffaf Yönetim,

3D- Dürüst Dijital ve Denetlenebilen bir belediye,

KADIN ve GENÇLERİ Ön plana çıkaran,

Şeffaf, adaleti gözeten, katılımcı, planlı, MAVİ bir belediye anlayışıyla;

Muratpaşa'mızı daha yaşanabilir, daha mutlu ve daha huzurlu bir kent haline getirmeyi hedefliyorum.

Yenilikçi projelerle, teknolojiyi etkin kullanarak kenti uluslararası standartlara taşımak ve herkesin eşit hizmet almasını sağlamak için var gücümle çalışacağım.

Yerel halkın doğrudan katılımını ön planda tutarak, Muratpaşa’mızım en önemli sorunlarından olan KENTSEL DÖNÜŞÜM ve diğer önemli konularda demokratik bir süreç yönetmeyi amaçlıyorum. Sizden aldığım destekle,

Birlikte daha güzel bir Muratpaşa inşa etmek için yola çıkıyorum” ifadelerini kullandı.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.