Başkan Sünbül Sessizliğini Neden Bozmadı

Politika (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 31.01.2024 - 20:36, Güncelleme: 31.01.2024 - 20:42 2794+ kez okundu.
 

Başkan Sünbül Sessizliğini Neden Bozmadı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Mustafa Sünbül ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in, hafta sonu Demirtaş Mahallesi’nde gittikleri düğünde olay çıkması ve Başkan Sünbül Levent Ünalan isimli şahsı feci şekilde darp ettiği iddiası gündeme gelmişti.
antalyahabertakip.com - Başkan Sünbül konuyla ilgili sessizliğini korurken olay hakkında hiçbir açıklama yapmaması dikkat çekti.  Geçtiğimiz pazar günü, Kader Gürkan ile Ali Ünalan’ın düğünü Demirtaş Düğün Salonu’nda gerçekleşmişti. Ünalan ailesinin düğününe ekibiyle katılan Alanya Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Mustafa Sünbül’ün düğün salonu önünde düğün sahipleri Levent, Ali ve Cumhur Ünalan kardeşler kendi aralarında sözlü tartışma yaşarken, kendisine laf atıldığı gerekçesiyle sinirlenerek Ünalan kardeşlerin üzerine saldırıp darp ettiği iddia edilmişti. Daha sonrasında darp iddiaları Demirtaş Jandarma Karakolu’na giden Levent Ünalan’ın verdiği ifade ile sabitleşmişti. Fakat ertesi gün Alanya kamuoyunda konuşulan iddiaya göre davacılara baskı yapılarak şikâyetlerinden vazgeçmeleri istendi. Baskılar karşısında çaresiz kaldıkları iddia edilen Levent Ünalan ile Ahmet Ömür Ağaoğlu, ilk ifadelerindeki şikâyetlerinden zorunlu olarak geri çektiler. Alanya kamuoyunda çok konuşulan bu garip olayın ardından verilen ifadeler ve ifadelerin geri çekilmesi kamuoyunu hep hayrete düşürdü hemde güldürdü. Birçok basın kuruluşunda olayın yalan haber olarak değerlendirmesi de şaşkınlık yarattı. Güvenlik güçlerine verilen ifadeler ortada iken konunun yalan diye değerlendirilmesi de  dikkat çekti.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Mustafa Sünbül ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in, hafta sonu Demirtaş Mahallesi’nde gittikleri düğünde olay çıkması ve Başkan Sünbül Levent Ünalan isimli şahsı feci şekilde darp ettiği iddiası gündeme gelmişti.

antalyahabertakip.com - Başkan Sünbül konuyla ilgili sessizliğini korurken olay hakkında hiçbir açıklama yapmaması dikkat çekti. 

Geçtiğimiz pazar günü, Kader Gürkan ile Ali Ünalan’ın düğünü Demirtaş Düğün Salonu’nda gerçekleşmişti. Ünalan ailesinin düğününe ekibiyle katılan Alanya Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Mustafa Sünbül’ün düğün salonu önünde düğün sahipleri Levent, Ali ve Cumhur Ünalan kardeşler kendi aralarında sözlü tartışma yaşarken, kendisine laf atıldığı gerekçesiyle sinirlenerek Ünalan kardeşlerin üzerine saldırıp darp ettiği iddia edilmişti.

Daha sonrasında darp iddiaları Demirtaş Jandarma Karakolu’na giden Levent Ünalan’ın verdiği ifade ile sabitleşmişti. Fakat ertesi gün Alanya kamuoyunda konuşulan iddiaya göre davacılara baskı yapılarak şikâyetlerinden vazgeçmeleri istendi. Baskılar karşısında çaresiz kaldıkları iddia edilen Levent Ünalan ile Ahmet Ömür Ağaoğlu, ilk ifadelerindeki şikâyetlerinden zorunlu olarak geri çektiler.

Alanya kamuoyunda çok konuşulan bu garip olayın ardından verilen ifadeler ve ifadelerin geri çekilmesi kamuoyunu hep hayrete düşürdü hemde güldürdü.

Birçok basın kuruluşunda olayın yalan haber olarak değerlendirmesi de şaşkınlık yarattı. Güvenlik güçlerine verilen ifadeler ortada iken konunun yalan diye değerlendirilmesi de  dikkat çekti.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.