Aksu’da Deprem Şehitleri Anıldı

Gündem (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 01.02.2024 - 19:18, Güncelleme: 01.02.2024 - 19:18 2941+ kez okundu.
 

Aksu’da Deprem Şehitleri Anıldı

Aksu Belediyesi Şubat Ayı meclis toplantısı yapıldı. Toplantıda geçen yıl 6 Şubat’ta yaşanan deprem felaketinde hayatını kaybedenler dualarla anıldı.
antalyahabertakip.com - Aksu Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Halil Şahin’in başkanlığında bir araya geldi. 15 gündem maddesinin yer aldığı toplantı geçen yıl ülkemizi yasa boğan 6 Şubat depreminde hayatını kaybedenler için saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunarak başladı. Toplantıda Aksu İlçe Müftüsü Mehmet Karatuğ deprem şehitlerimiz başta olmak üzere tüm şehitlerimiz için dua okudu. Duanın ardından konuşan Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, “Allah bize bir daha böyle bir afet yaşatmasın. Tüm deprem şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Depremde 11 ilimiz, 15 milyon insanımız etkilendi. Bu acı olayın ardından hepimiz bir olduk, yaraları sardık. Ülkemizle gurur duymalıyız. 1 yıl gibi bir sürede şehirlerin yeniden kurulmasında ciddi mesafe alındı. Tüm destek olan hayırseverlere teşekkür ediyoruz.” dedi. Mecliste; yeni oluşan meclis üye dağılımına göre imar komisyonu ile plan ve bütçe komisyonuna üye de seçildi. İmar Komisyonuna CHP’den Selahattin Öz seçilirken; Plan ve Bütçe Komisyonuna ise CHP’den İbrahim Coşkun seçildi.
Aksu Belediyesi Şubat Ayı meclis toplantısı yapıldı. Toplantıda geçen yıl 6 Şubat’ta yaşanan deprem felaketinde hayatını kaybedenler dualarla anıldı.

antalyahabertakip.com - Aksu Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Halil Şahin’in başkanlığında bir araya geldi. 15 gündem maddesinin yer aldığı toplantı geçen yıl ülkemizi yasa boğan 6 Şubat depreminde hayatını kaybedenler için saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunarak başladı. Toplantıda Aksu İlçe Müftüsü Mehmet Karatuğ deprem şehitlerimiz başta olmak üzere tüm şehitlerimiz için dua okudu.

Duanın ardından konuşan Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, “Allah bize bir daha böyle bir afet yaşatmasın. Tüm deprem şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Depremde 11 ilimiz, 15 milyon insanımız etkilendi. Bu acı olayın ardından hepimiz bir olduk, yaraları sardık. Ülkemizle gurur duymalıyız. 1 yıl gibi bir sürede şehirlerin yeniden kurulmasında ciddi mesafe alındı. Tüm destek olan hayırseverlere teşekkür ediyoruz.” dedi.

Mecliste; yeni oluşan meclis üye dağılımına göre imar komisyonu ile plan ve bütçe komisyonuna üye de seçildi. İmar Komisyonuna CHP’den Selahattin Öz seçilirken; Plan ve Bütçe Komisyonuna ise CHP’den İbrahim Coşkun seçildi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.