Adem Murat Yücel’e Alanya Kırsalından Büyük Tepki

Politika (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 03.02.2024 - 22:06, Güncelleme: 03.02.2024 - 22:06 3250+ kez okundu.
 

Adem Murat Yücel’e Alanya Kırsalından Büyük Tepki

Alanya Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın Alanya adayı Adem Murat Yücel ile ittifak ortaklarının ilçe başkanları ile birlikte Alanya kırsalında vatandaşla toplantı yaptı.
antalyahabertakip.com - Alanya kırsalındaki programa Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Şarani Tavlı, MHP İlçe Başkanı Mustafa Sünbül, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Mehmet Uğur ve bazı meclis üyelerinin de hazır bulunduğu toplantıların ilki Demirtaş’a bağlı Şıhlar Mahallesi’nde gerçekleştirildi. Başkan Yücel’e vatandaşın ilgisinin az olduğu tepkili olmasından dolayı toplantının ardından heyet Yaylakonak Mahallesi’ne geçti. Burada da katılımın az olması sebebiyle Başkan Adem Murat Yücel’in  modunun düştüğü ve moralinin de bozulduğu objektiflerde kaçmadı.
Alanya Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın Alanya adayı Adem Murat Yücel ile ittifak ortaklarının ilçe başkanları ile birlikte Alanya kırsalında vatandaşla toplantı yaptı.

antalyahabertakip.com - Alanya kırsalındaki programa Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Şarani Tavlı, MHP İlçe Başkanı Mustafa Sünbül, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Mehmet Uğur ve bazı meclis üyelerinin de hazır bulunduğu toplantıların ilki Demirtaş’a bağlı Şıhlar Mahallesi’nde gerçekleştirildi.

Başkan Yücel’e vatandaşın ilgisinin az olduğu tepkili olmasından dolayı toplantının ardından heyet Yaylakonak Mahallesi’ne geçti.

Burada da katılımın az olması sebebiyle Başkan Adem Murat Yücel’in  modunun düştüğü ve moralinin de bozulduğu objektiflerde kaçmadı.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.