Antalya Adıyamanlılar Derneği Siyaset Ve Bürokrasi Bir Araya Geldi

Asayiş (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 04.02.2024 - 13:44, Güncelleme: 04.02.2024 - 13:58 3984+ kez okundu.
 

Antalya Adıyamanlılar Derneği Siyaset Ve Bürokrasi Bir Araya Geldi

Adıyamanlılar Dernek Başkanı ve Ak Parti Kepez Meclis Üyesi Aday Adayı Recep Ejderha geleneksel hale getirdiği çiğ köfte buluşması yaptı.
antalyahabertakip.com - Antalya Adıyamanlılar Derneği Başkanı ve Ak Parti Kepez Meclis Üyesi Aday Adayı Recep Ejderha'nın organize ettiği Adıyamanlılar çiğ köfte buluşmasında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın,  Ak Parti Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal, Ak Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, Kepez Belediye Başkanı ve Ak Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü ve STK Başkanları ve Adıyamanlılarla bir araya geldi. Antalya’nın sevilen sayılan yüzü Başkan Ejderha programa gecen sene yaşamış olduğumuz deprem faciasında hayatını yitiren vatandaşlarımızı unutmadıklarını, acısını hala yaşadıklarını belirterek programa dualarla başladı. Program Konuşmalarla devam etti. Antalya, Adıyamanlılar Derneği Başkanı ve Ak Parti Kepez Meclis Üyesi Aday Adayı Recep Ejderha Konuşmasında; Ak Parti Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal Konuşmasında; Ak Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin Konuşmasında; Kepez Belediye Başkanı ve Ak Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü Konuşmasında; Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın Konuşmasında;   Program soru cevap ve Toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.
Adıyamanlılar Dernek Başkanı ve Ak Parti Kepez Meclis Üyesi Aday Adayı Recep Ejderha geleneksel hale getirdiği çiğ köfte buluşması yaptı.

antalyahabertakip.com - Antalya Adıyamanlılar Derneği Başkanı ve Ak Parti Kepez Meclis Üyesi Aday Adayı Recep Ejderha'nın organize ettiği Adıyamanlılar çiğ köfte buluşmasında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın,  Ak Parti Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal, Ak Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, Kepez Belediye Başkanı ve Ak Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü ve STK Başkanları ve Adıyamanlılarla bir araya geldi.

Antalya’nın sevilen sayılan yüzü Başkan Ejderha programa gecen sene yaşamış olduğumuz deprem faciasında hayatını yitiren vatandaşlarımızı unutmadıklarını, acısını hala yaşadıklarını belirterek programa dualarla başladı. Program Konuşmalarla devam etti.

Antalya, Adıyamanlılar Derneği Başkanı ve Ak Parti Kepez Meclis Üyesi Aday Adayı Recep Ejderha Konuşmasında;

Ak Parti Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal Konuşmasında;

Ak Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin Konuşmasında;

Kepez Belediye Başkanı ve Ak Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü Konuşmasında;

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın Konuşmasında;

 

Program soru cevap ve Toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.