Şahane Hayatım 14. Bölüm Özeti

Magazin (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 05.02.2024 - 19:20, Güncelleme: 05.02.2024 - 19:20 3008+ kez okundu.
 

Şahane Hayatım 14. Bölüm Özeti

Şebnem Onur’un çocuklar üzerinden yaptığı tehdit sonrası yeniden büyük bir mücadelenin içine düşer.
antalyahabertakip.com - Mesut Şebnem’i korumak ve ölen arkadaşının intikamını almak için Selo ve İzzet’i susturmanın yollarını arar. Yaşananlar sonrasında önemli bir karar alan Mesut için yeni bir dönem başlayacaktır.  Melisa’nın hiç beklenmeyen hamlesi boşanma davasının seyrini değiştirir. Onur ‘un eline geçen görüntüler işleri daha karmaşık bir hâle getirir. Onur ve Aysel arasında ipler kopma noktasına gelir. Şebnem, Gümüşçü ailesi ile girdiği bu mücadeleden zaferle çıkabilecek midir?
Şebnem Onur’un çocuklar üzerinden yaptığı tehdit sonrası yeniden büyük bir mücadelenin içine düşer.

antalyahabertakip.com - Mesut Şebnem’i korumak ve ölen arkadaşının intikamını almak için Selo ve İzzet’i susturmanın yollarını arar. Yaşananlar sonrasında önemli bir karar alan Mesut için yeni bir dönem başlayacaktır. 

Melisa’nın hiç beklenmeyen hamlesi boşanma davasının seyrini değiştirir.

Onur ‘un eline geçen görüntüler işleri daha karmaşık bir hâle getirir. Onur ve Aysel arasında ipler kopma noktasına gelir.

Şebnem, Gümüşçü ailesi ile girdiği bu mücadeleden zaferle çıkabilecek midir?

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.