Diyetisyen Durmuş Kaplan’dan Antalyalılara Teşekkür Mektubu

Asayiş (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 07.02.2024 - 19:55, Güncelleme: 07.02.2024 - 20:28 3027+ kez okundu.
 

Diyetisyen Durmuş Kaplan’dan Antalyalılara Teşekkür Mektubu

Diyetisyen Durmuş Kaplan siyasette çok nadir görülen bir nezaketle kendine adaylık teklifi götüren partilere ve Antalyalılara teşekkür mektubu paylaştı.
antalyahabertakip.com - Diyetisyen Durmuş Kaplan Mektubunda; “Kıymetli Antalyalılar; Bir çoğunuzun bildiği üzere 2023 yılı milletvekilliği seçimlerinde İYİ Parti Antalya milletvekili adayı olarak; Antalya’mız için bu süreçte maratonda yerimi almış sonrasında ise çeşitli sebeplerle seçim sonrası İYİ Parti ile ilişiğimi kesmiştim. 2024 yılında yaklaşmakta olan yerel seçimler için kıymetli davetleri ile beni onurlandıran siyasi partilere tek tek teşekkür etme ihtiyacım doğmuştur. Demokrat Parti’ye, Deva Partisi’ne, Zafer Partisi’ne ve kalp kırgınlığı ile birliğimi sonlandırmış olsam dahi İYİ Parti’ye teşekkür ediyorum. Aynı zamanda Konyaaltı belediye başkanlığı adaylığı için beni davet eden Cumhur İttifakının paydaşları AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi’ne teşekkürlerimi iletiyorum. Bilindiği üzere parti ayırt etmeksizin siyaset öncelikle bir vatan ve gönül meselesidir. Öyle düşünüyorum ki bugün hangi partiden olursa olsun elini taşın altına koyan her birey öncelikle “vatan” demelidir. Önce; Türk, vatansız olmaz Türk, bayraksız olmaz Türk, ezansız olmaz Türk, ATATÜRK ‘süz olmaz demelidir!  Aksini düşünmemizde mümkün değildir. Yukarıda da yazdığım siyasi partilerden AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi ile karşılıklı görüşmelerimizi gerçekleştirmiş fakat görüşmelerimizi her iki taraf için de olumsuz karar ile sonuçlandırmış bulunmaktayız. 2024 yılı için yerel seçimlere dair bir planlamam bulunmamaktadır ancak siyaset sadece bir paydaş olunduğunda süren bir duruş değildir. Dolayısı ile hamurunu bu toprakların çalışkanlığı, duruşu ve emekçiliği ile yoğuran, güzel Antalya’mızın bir evladı olarak 2028 genel seçimleri için hazırlık çalışmalarıma şimdiden başladığımı bildirmekten memnuniyet duyarım. Antalya’yı TBMM de temsil etmek için uğraşacağım. Bu süreçte 2028 seçimlerine kadar Antalya’nın yükünü hafifletmeye devam edecek insanımıza faydalı olmaya çalışarak vaktimi geçireceğim. 2024 yerel seçimlerine giren siyasi partilere ve adaylarına başarılar diliyorum Saygı ve sevgilerimle” ifadelerini kullandı.
Diyetisyen Durmuş Kaplan siyasette çok nadir görülen bir nezaketle kendine adaylık teklifi götüren partilere ve Antalyalılara teşekkür mektubu paylaştı.

antalyahabertakip.com - Diyetisyen Durmuş Kaplan Mektubunda;

“Kıymetli Antalyalılar;

Bir çoğunuzun bildiği üzere 2023 yılı milletvekilliği seçimlerinde İYİ Parti Antalya milletvekili adayı olarak; Antalya’mız için bu süreçte maratonda yerimi almış sonrasında ise çeşitli sebeplerle seçim sonrası İYİ Parti ile ilişiğimi kesmiştim.

2024 yılında yaklaşmakta olan yerel seçimler için kıymetli davetleri ile beni onurlandıran siyasi partilere tek tek teşekkür etme ihtiyacım doğmuştur.

Demokrat Parti’ye, Deva Partisi’ne, Zafer Partisi’ne ve kalp kırgınlığı ile birliğimi sonlandırmış olsam dahi İYİ Parti’ye teşekkür ediyorum.

Aynı zamanda Konyaaltı belediye başkanlığı adaylığı için beni davet eden Cumhur İttifakının paydaşları AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi’ne teşekkürlerimi iletiyorum. Bilindiği üzere parti ayırt etmeksizin siyaset öncelikle bir vatan ve gönül meselesidir. Öyle düşünüyorum ki bugün hangi partiden olursa olsun elini taşın altına koyan her birey öncelikle “vatan” demelidir.

Önce;

Türk, vatansız olmaz

Türk, bayraksız olmaz

Türk, ezansız olmaz

Türk, ATATÜRK ‘süz olmaz demelidir!

 Aksini düşünmemizde mümkün değildir.

Yukarıda da yazdığım siyasi partilerden AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi ile karşılıklı görüşmelerimizi gerçekleştirmiş fakat görüşmelerimizi her iki taraf için de olumsuz karar ile sonuçlandırmış bulunmaktayız.

2024 yılı için yerel seçimlere dair bir planlamam bulunmamaktadır ancak siyaset sadece bir paydaş olunduğunda süren bir duruş değildir. Dolayısı ile hamurunu bu toprakların çalışkanlığı, duruşu ve emekçiliği ile yoğuran, güzel Antalya’mızın bir evladı olarak 2028 genel seçimleri için hazırlık çalışmalarıma şimdiden başladığımı bildirmekten memnuniyet duyarım. Antalya’yı TBMM de temsil etmek için uğraşacağım. Bu süreçte 2028 seçimlerine kadar Antalya’nın yükünü hafifletmeye devam edecek insanımıza faydalı olmaya çalışarak vaktimi geçireceğim.

2024 yerel seçimlerine giren siyasi partilere ve adaylarına başarılar diliyorum

Saygı ve sevgilerimle” ifadelerini kullandı.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.