Adem Murat Yücel’e Destekler Azalıyor

Politika (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 12.02.2024 - 18:14, Güncelleme: 12.02.2024 - 18:14 3212+ kez okundu.
 

Adem Murat Yücel’e Destekler Azalıyor

2019 yerel seçimlerinde bu kez İyi Parti’den Millet İttifakı Alanya Belediye Başkan Adayı olan Abdullah Sönmez İyi Parti Alanya Belediye Başkan Adayı Mehmet Şahin’e destek vereceğini açıkladı
antalyahabertakip.com  - Sönmez 2014-2019 döneminde MHP’li Adem Murat Yücel’in meclis üyesi listesinde yer almıştı. Adem Murat Yücel verdiği sözleri tutmayınca 2019 yerel seçimlerinde kez İyi Parti’den Millet İttifakı Alanya Belediye Başkan Adayı oldu.  Abdullah Sönmez 2024 yerel seçimleri öncesi verdiği kararla  tıpkı Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel ve Başkan Yücel’in doğup büyüdüğü, 10 yıl başkanlık yaptığı Kestel’in muhtarı Muhterem Şimşek gibi Mehmet Şahin’le yola devam  dedi. . Mehmet Şahin kadrosunu her geçen gün daha güçlendirirken, Muhterem Şimşek ve Nazmi Yüksel’in ardından Abdullah Sönmez’in de Şahin’i tercih etmesi, doğu ve batı dengelerini bir anda değiştirdi. Muhterem Şimşek ve Nazmi Yüksel’in doğuda, Abdullah Sönmez’in batıda güçlü bir oy potansiyeli olduğu, Şahin’in yaklaşık 10 yıllık ALTSO Başkanlığı’nda ortaya koyduğu projeler ve eserlerle bu üç gücün birleşmesiyle, Alanya seçmeninin tercihinin de büyük oranda değiştiği belirtiliyor. Yanına Muhterem Şimşek ve Nazmi Yüksel’in ardından Abdullah Sönmez’i de aldığı konuşulan Mehmet Şahin saha çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Önümüzdeki hafta içerisinde Abdullah Sönmez’in kalabalık bir ekiple Şahin’i destekleme kararı aldığını kamuoyuna açıklaması bekleniyor.
2019 yerel seçimlerinde bu kez İyi Parti’den Millet İttifakı Alanya Belediye Başkan Adayı olan Abdullah Sönmez İyi Parti Alanya Belediye Başkan Adayı Mehmet Şahin’e destek vereceğini açıkladı

antalyahabertakip.com  - Sönmez 2014-2019 döneminde MHP’li Adem Murat Yücel’in meclis üyesi listesinde yer almıştı. Adem Murat Yücel verdiği sözleri tutmayınca 2019 yerel seçimlerinde kez İyi Parti’den Millet İttifakı Alanya Belediye Başkan Adayı oldu.  Abdullah Sönmez 2024 yerel seçimleri öncesi verdiği kararla  tıpkı Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel ve Başkan Yücel’in doğup büyüdüğü, 10 yıl başkanlık yaptığı Kestel’in muhtarı Muhterem Şimşek gibi Mehmet Şahin’le yola devam  dedi. .

Mehmet Şahin kadrosunu her geçen gün daha güçlendirirken, Muhterem Şimşek ve Nazmi Yüksel’in ardından Abdullah Sönmez’in de Şahin’i tercih etmesi, doğu ve batı dengelerini bir anda değiştirdi. Muhterem Şimşek ve Nazmi Yüksel’in doğuda, Abdullah Sönmez’in batıda güçlü bir oy potansiyeli olduğu, Şahin’in yaklaşık 10 yıllık ALTSO Başkanlığı’nda ortaya koyduğu projeler ve eserlerle bu üç gücün birleşmesiyle, Alanya seçmeninin tercihinin de büyük oranda değiştiği belirtiliyor.

Yanına Muhterem Şimşek ve Nazmi Yüksel’in ardından Abdullah Sönmez’i de aldığı konuşulan Mehmet Şahin saha çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Önümüzdeki hafta içerisinde Abdullah Sönmez’in kalabalık bir ekiple Şahin’i destekleme kararı aldığını kamuoyuna açıklaması bekleniyor.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.