Atay Uslu: Çanakkale Bir Destandır

Politika (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 17.03.2024 - 15:35, Güncelleme: 17.03.2024 - 15:35 2640+ kez okundu.
 

Atay Uslu: Çanakkale Bir Destandır

Ak Parti Antalya Milletvekili ve Akdeniz-Pa Türk Grubu Başkanı Atay Uslu 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
antalyahabertakip.com - Milletvekili Atay Uslu mesajında şunları ifade etti; Bugün Çanakkale Zaferimizin 109. yıl dönümünü, millet olarak büyük bir gurur ve heyecanla idrak ediyoruz. Çanakkale Zaferi, vatanı, ezanı, hürriyeti ve istikbali söz konusu olduğunda Milletimizin neleri başarabileceğini tüm dünyaya göstermiştir. Bütün bir neslin şehit olarak Çanakkale’de fitilini tutuşturduğu ateş, kendimizde Kurtuluş Savaşını verecek gücü bulmamız ve yeni Devletimizi ve Cumhuriyetimizi kurmamızla sonuçlanmıştır. Çanakkale dün olduğu gibi bugün de ülkemiz ve geleceğimiz üzerine plan kuranlar için hiçbir zaman unutulmaması gereken bir derstir. Azmin ve imanın teknolojiye galebe çaldığı tarihte eşine çok az rastlanan bu büyük destan, namusu bildiği vatanının ve milletinin bekası için gözlerini kırpmadan canlarını vermeyi göze alan yüzbinlerce kahramanın eseridir.  18 Mart Şehitler Günü’nde başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere bu toprakları bize vatan kılan atalarımızı ve şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyor, kahraman gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.
Ak Parti Antalya Milletvekili ve Akdeniz-Pa Türk Grubu Başkanı Atay Uslu 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

antalyahabertakip.com - Milletvekili Atay Uslu mesajında şunları ifade etti;

Bugün Çanakkale Zaferimizin 109. yıl dönümünü, millet olarak büyük bir gurur ve heyecanla idrak ediyoruz. Çanakkale Zaferi, vatanı, ezanı, hürriyeti ve istikbali söz konusu olduğunda Milletimizin neleri başarabileceğini tüm dünyaya göstermiştir.

Bütün bir neslin şehit olarak Çanakkale’de fitilini tutuşturduğu ateş, kendimizde Kurtuluş Savaşını verecek gücü bulmamız ve yeni Devletimizi ve Cumhuriyetimizi kurmamızla sonuçlanmıştır.

Çanakkale dün olduğu gibi bugün de ülkemiz ve geleceğimiz üzerine plan kuranlar için hiçbir zaman unutulmaması gereken bir derstir.

Azmin ve imanın teknolojiye galebe çaldığı tarihte eşine çok az rastlanan bu büyük destan, namusu bildiği vatanının ve milletinin bekası için gözlerini kırpmadan canlarını vermeyi göze alan yüzbinlerce kahramanın eseridir.

 18 Mart Şehitler Günü’nde başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere bu toprakları bize vatan kılan atalarımızı ve şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyor, kahraman gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.