Yabani 27. Bölüm Özeti

Magazin (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 18.03.2024 - 19:57, Güncelleme: 18.03.2024 - 19:57 2247+ kez okundu.
 

Yabani 27. Bölüm Özeti

Yaman, Zafer Demirhan’dan alacağı intikam yolunda tehlikeli bir viraja girerken, sevdiklerinin ve kendisinin canı pamuk ipliğine bağlıdır.
antalyahabertakip.com - Serhan, Neslihan ve çocuklarının burnunun ucuna kadar gelmiş olan görünmez namludan kurtulmanın tek yolunun söylenileni yapmak olduğunun farkına varır. Tehlikeden habersiz Neslihan, Zafer’in etrafında dolaşmasına verilen tepkilere kadınca bir yerden sinirlenir. Özge ise Güven’in tavrından rahatsızdır ve aralarında ipler iyice gerilir. Bu gerilim sonucunda Özge’nin korktuğu başına gelir. Yaman, Alaz ve Asi’nin yardımıyla, Leyla’yı kullanarak Zafer’in adımlarını takip eder. Bir çocuğun daha hayatının tehlikede olduğunu anlarlar. Rüya ise Leyla ve Yaman arasındaki gerçek sebebini bilmediği bu yakınlaşmaya isyan etmektedir. Yaman bir masumun daha Zafer’in kirli işlerine kurban gitmemesi için hareket geçer. Alaz için de Yaman için de artık dönülmez seçimler yapmanın zamanıdır. Ve Yaman bu yolda ölmeye de öldürmeye de hazırdır.
Yaman, Zafer Demirhan’dan alacağı intikam yolunda tehlikeli bir viraja girerken, sevdiklerinin ve kendisinin canı pamuk ipliğine bağlıdır.

antalyahabertakip.com - Serhan, Neslihan ve çocuklarının burnunun ucuna kadar gelmiş olan görünmez namludan kurtulmanın tek yolunun söylenileni yapmak olduğunun farkına varır. Tehlikeden habersiz Neslihan, Zafer’in etrafında dolaşmasına verilen tepkilere kadınca bir yerden sinirlenir. Özge ise Güven’in tavrından rahatsızdır ve aralarında ipler iyice gerilir. Bu gerilim sonucunda Özge’nin korktuğu başına gelir.

Yaman, Alaz ve Asi’nin yardımıyla, Leyla’yı kullanarak Zafer’in adımlarını takip eder. Bir çocuğun daha hayatının tehlikede olduğunu anlarlar. Rüya ise Leyla ve Yaman arasındaki gerçek sebebini bilmediği bu yakınlaşmaya isyan etmektedir. Yaman bir masumun daha Zafer’in kirli işlerine kurban gitmemesi için hareket geçer. Alaz için de Yaman için de artık dönülmez seçimler yapmanın zamanıdır. Ve Yaman bu yolda ölmeye de öldürmeye de hazırdır.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.