Şahin, “Çanakkale’de Kahramanlık Destanı Yazıldı”

Gündem (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 18.03.2024 - 20:05, Güncelleme: 18.03.2024 - 20:05 2197+ kez okundu.
 

Şahin, “Çanakkale’de Kahramanlık Destanı Yazıldı”

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.
antalyahabertakip.com - Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda;  “Çanakkale Zaferi, milletimizin tarih boyunca kazandığı en önemli zaferdir. Çanakkale’de tarihte eşine az rastlanan bir kahramanlık destanı yazıldı.” dedi. Çanakkale Zaferinin 109. yılında tüm kahramanlarımızı minnetle andığımızı belirten Başkan Şahin mesajın devamında, “Çanakkale Zaferinin yıldönümünü ilk günkü heyecanla kutluyoruz. Bu güzel vatanın uğruna canlarını veren kahramanlarımızı unutmadık, unutmayacağız. Çanakkale; bir kahramanlık destanıdır. Çanakkale; ülkemizin bağımsızlığı, bütünlüğü için kanımızı seve seve feda ettiğimiz yerdir. Bizlere düşen görev, bu başarıyı ve vatan sevgisini gelecek nesillere en iyi şekilde aktarabilmektir. Çanakkale Zaferinin yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahramanlarımızı minnet ve şükranla anıyoruz.” şeklinde konuştu.
Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.

antalyahabertakip.com - Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda;  “Çanakkale Zaferi, milletimizin tarih boyunca kazandığı en önemli zaferdir. Çanakkale’de tarihte eşine az rastlanan bir kahramanlık destanı yazıldı.” dedi.

Çanakkale Zaferinin 109. yılında tüm kahramanlarımızı minnetle andığımızı belirten Başkan Şahin mesajın devamında, “Çanakkale Zaferinin yıldönümünü ilk günkü heyecanla kutluyoruz. Bu güzel vatanın uğruna canlarını veren kahramanlarımızı unutmadık, unutmayacağız. Çanakkale; bir kahramanlık destanıdır. Çanakkale; ülkemizin bağımsızlığı, bütünlüğü için kanımızı seve seve feda ettiğimiz yerdir. Bizlere düşen görev, bu başarıyı ve vatan sevgisini gelecek nesillere en iyi şekilde aktarabilmektir. Çanakkale Zaferinin yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahramanlarımızı minnet ve şükranla anıyoruz.” şeklinde konuştu.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.