Uysal, “Muratpaşa’mızda Mutlak Ve Tartışmasız Barış Var”

Gündem (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 21.03.2024 - 19:13, Güncelleme: 21.03.2024 - 19:13 2305+ kez okundu.
 

Uysal, “Muratpaşa’mızda Mutlak Ve Tartışmasız Barış Var”

Antalya’da Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, İran Film ve Sanat Festivali’nin açılışında “Dünyanın farklı coğrafyalarında savaş var ama Muratpaşa’mızda mutlak ve tartışmasız barış var” dedi.
antalyahabertakip.com - İran ve Komşu Ülkeler Dostluk Derneği’nin düzenlendiği İran Film ve Sanat Festivali, Muratpaşa Belediyesi Türkan Şoray Kültür Merkezi’nde başladı. Pazar gün sona erecek festivalin açılışında konuşan Başkan Uysal, öncelikle 21 Mart Nevruz Bayramı’nı kutladı. Uysal, “Nevruz, uyarış, bereket, dostluk, birlik ve beraberlik neye sayarsanız, insanın içindeki bütün taze, diri, barışçı duyguların sembolü Nevruz’unuz kutlu olsun” diye konuştu. Muratpaşa’da bütün kültürel öğelerin, Türkiye’nin ve dünyanın başka coğrafyalarından gelen insanların barış içinde birlikte yaşadığının altını çizen Başkan Uysal, “Dünyanın farklı coğrafyalarında savaş var ama Muratpaşa’mızda mutlak ve tartışmasız barış var. Buna katkı koyduğunuz için, varlığınız için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Uysal, İran sinemasını uzun yıllardır büyük ilgiyle takip ettiğini de belirterek, “Çok şaşırtıcı ve başarılı bir sinema” dedi.
Antalya’da Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, İran Film ve Sanat Festivali’nin açılışında “Dünyanın farklı coğrafyalarında savaş var ama Muratpaşa’mızda mutlak ve tartışmasız barış var” dedi.

antalyahabertakip.com - İran ve Komşu Ülkeler Dostluk Derneği’nin düzenlendiği İran Film ve Sanat Festivali, Muratpaşa Belediyesi Türkan Şoray Kültür Merkezi’nde başladı. Pazar gün sona erecek festivalin açılışında konuşan Başkan Uysal, öncelikle 21 Mart Nevruz Bayramı’nı kutladı. Uysal, “Nevruz, uyarış, bereket, dostluk, birlik ve beraberlik neye sayarsanız, insanın içindeki bütün taze, diri, barışçı duyguların sembolü Nevruz’unuz kutlu olsun” diye konuştu.

Muratpaşa’da bütün kültürel öğelerin, Türkiye’nin ve dünyanın başka coğrafyalarından gelen insanların barış içinde birlikte yaşadığının altını çizen Başkan Uysal, “Dünyanın farklı coğrafyalarında savaş var ama Muratpaşa’mızda mutlak ve tartışmasız barış var. Buna katkı koyduğunuz için, varlığınız için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Uysal, İran sinemasını uzun yıllardır büyük ilgiyle takip ettiğini de belirterek, “Çok şaşırtıcı ve başarılı bir sinema” dedi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.