Manavgatlılar İftar Sofralarında Buluşuyor

Gündem (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 22.03.2024 - 19:00, Güncelleme: 22.03.2024 - 19:00 2530+ kez okundu.
 

Manavgatlılar İftar Sofralarında Buluşuyor

Manavgat Belediyesi, mübarek Ramazan ayında Atatürk Kültür Merkezi (AKM) önünde kurduğu iftar sofrasının yanı sıra kentin büyük mahallelerinde de iftar sofraları kurarak binlerce vatandaşı bir araya getiriyor.
antalyahabertakip.com - Sarılar, Taşağıl, Çolaklı, Gündoğdu ve Evrenseki mahallelerindeki iftarlara Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen de katılarak vatandaşlarla bir araya geldi. İftar sofralarını tek tek dolaşarak vatandaşlarla sohbet eden Şükrü Sözen, herkese hayırlı Ramazanlar diledi. Dualar ve Kur’an tilaveti eşliğinde oruçlarını açan vatandaşlar, Manavgat Belediyesi sofralarında lokmalarını paylaştı. VATANDAŞIMIZLA LOKMAMIZI PAYLAŞIYORUZ Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen iftar sofralarında insanları bir araya getirerek lokmalarını paylaştıklarını söyledi. Başkan Sözen “Her yıl olduğu gibi geleneksel iftar çadırlarımızı kurduk. Atatürk Kültür Merkezimizin önündeki iftar çadırımız vatandaşlarımıza her gün hizmet veriyor. Büyük mahallelerimizde de iftarlar ile halkımızla bir araya gelerek lokmalarımızı paylaşıyoruz. Manevi duygularımızın en yüksek seviyede olduğu bu mübarek ayda, birlik ve beraberliğimizi güçlendiriyor, kardeşlik hislerimizi pekiştiriyoruz. Biz vatandaşımıza bahşetmiyoruz, onların imkânlarını yine onlara sunuyoruz” dedi. Manavgat Belediyesi iftar çadırları 22 Mart Cuma günü Ilıca kapalı pazar yerinde, 25 Mart Pazartesi günü Side kapalı pazar yerinde, 28 Mart Perşembe günü Kızılot kapalı pazar yerinde ve 29 Mart Cuma günü Oymapınar eski pazar yerinde kurulacak.
Manavgat Belediyesi, mübarek Ramazan ayında Atatürk Kültür Merkezi (AKM) önünde kurduğu iftar sofrasının yanı sıra kentin büyük mahallelerinde de iftar sofraları kurarak binlerce vatandaşı bir araya getiriyor.

antalyahabertakip.com - Sarılar, Taşağıl, Çolaklı, Gündoğdu ve Evrenseki mahallelerindeki iftarlara Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen de katılarak vatandaşlarla bir araya geldi. İftar sofralarını tek tek dolaşarak vatandaşlarla sohbet eden Şükrü Sözen, herkese hayırlı Ramazanlar diledi. Dualar ve Kur’an tilaveti eşliğinde oruçlarını açan vatandaşlar, Manavgat Belediyesi sofralarında lokmalarını paylaştı.

VATANDAŞIMIZLA LOKMAMIZI PAYLAŞIYORUZ

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen iftar sofralarında insanları bir araya getirerek lokmalarını paylaştıklarını söyledi. Başkan Sözen “Her yıl olduğu gibi geleneksel iftar çadırlarımızı kurduk. Atatürk Kültür Merkezimizin önündeki iftar çadırımız vatandaşlarımıza her gün hizmet veriyor. Büyük mahallelerimizde de iftarlar ile halkımızla bir araya gelerek lokmalarımızı paylaşıyoruz. Manevi duygularımızın en yüksek seviyede olduğu bu mübarek ayda, birlik ve beraberliğimizi güçlendiriyor, kardeşlik hislerimizi pekiştiriyoruz. Biz vatandaşımıza bahşetmiyoruz, onların imkânlarını yine onlara sunuyoruz” dedi.

Manavgat Belediyesi iftar çadırları 22 Mart Cuma günü Ilıca kapalı pazar yerinde, 25 Mart Pazartesi günü Side kapalı pazar yerinde, 28 Mart Perşembe günü Kızılot kapalı pazar yerinde ve 29 Mart Cuma günü Oymapınar eski pazar yerinde kurulacak.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.