Başkan Böcek Konyaaltılı Hemşehrileri İle Buluştu

Gündem (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 23.03.2024 - 19:38, Güncelleme: 23.03.2024 - 19:38 2489+ kez okundu.
 

Başkan Böcek Konyaaltılı Hemşehrileri İle Buluştu

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Muhittin Böcek, Ramazan Ayı'nın 12. gününde Konyaaltılı hemşehrileri ile biraraya geldi. Başkan Böcek, Konyaaltı başta olmak üzere Antalya için hayatın her alanında çalışmaya devam edeceğini söyleyen Başkan Böcek “İmarla ilgili talepleri abartmadan çözeceğiz. Feslikan Yayla Şenliklerini de devam ettireceğiz” dedi.
antalyahabertakip.com - Konyaaltı Çakırlar’da düzenlenen iftar programına Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Muhittin Böcek, CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Cem Kotan, CHP Konyaaltı İlçe Başkanı Demet Gündüz, CHP Antalya Milletvekili Aliye Coşar ve çok sayıda vatandaş katıldı. KONYAALTI’NDA YAYLALAR SUYA KAVUŞTU Konyaaltılı hemşehrileri ile biraraya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Başkan Böcek, “5 yıl boyunca sizleri oyları ve desteğiyle güzel çalışmalara imza attık. Halkın parasıyla halka yatırım yaptık. Her ilçemizde olduğu gibi bu bölgede de başta tarım ve hayvancılıkla uğraşan kardeşlerime hep destek oldum. Fide, fidan desteklerimiz oldu. Geyikbayırı’nda kapalı sistem sulama tesisimiz ile yaylalarımızı suya kavuşturduk. Tarım alanlarımızda verimi arttırdık” dedi. KONYAALTI’NA HIZLI VE KONFORLU ULAŞIM Yayladan sahile kadar Konyaaltı’nın her köşesine hizmet ettiklerini söyleyen Başkan Böcek şöyle konuştu: “Geçtiğimiz günlerde Konyaaltı ile Liman arasında kalan sahil düzenleme projemizi ve Halk Plajımızı hizmete açtık. Yeni dönemde de 4. Etap Sarısu-Varsak Raylı Sistem hattımız ile konforlu ve hızlı ulaşımı sağlayacağız. Yeni açılacak doğu batı ulaşım aksıyla trafiği rahatlatacağız. Konyaaltı-Meltem üniversite bağlantı yolumuz ile Meltem Bulvarı’ndan 2,5 km yer altı yoluyla trafiği batıya doğru akıtarak yeni bir arter açacağız.” REKOR KIRMAK İÇİN DESTEK İSTEDİ Başkan Böcek yeni dönemde hız kesmeden projelerine devam edeceklerini belirterek, Boğaçayı Rekreasyon ve Taşkın Önleme Projesi ile 27 bin 600 metre kare yeşil alanla birlikte bisiklet, yürüyüş ve koşu yolları ile çocuk oyun alanları, spor sahalarının da içinde olduğu yeni bir rekreasyon alanı oluşturacaklarını da söyledi. “Biz bu yörede doğup büyüdük. 5 yıl süre içerisinde bize imarla gelmeyin diyenler oldu, vatandaşımızın imar talebine, abartmadan, dikkatlice, hep birlikte, Cem Kotan kardeşimle yardımcı olacağız. Bir de müjde vereyim, Feslikan Yayla şenliklerini de devam ettireceğiz. Burada ne yapılması gerekiyorsa, Cem Kotanla birlikte yapacağız. 2 dönem üst üste kazanan olmadı hiç. Allah’ın izniyle rekor kırmak için sizlerin desteğini istiyorum” diye konuştu.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Muhittin Böcek, Ramazan Ayı'nın 12. gününde Konyaaltılı hemşehrileri ile biraraya geldi. Başkan Böcek, Konyaaltı başta olmak üzere Antalya için hayatın her alanında çalışmaya devam edeceğini söyleyen Başkan Böcek “İmarla ilgili talepleri abartmadan çözeceğiz. Feslikan Yayla Şenliklerini de devam ettireceğiz” dedi.

antalyahabertakip.com - Konyaaltı Çakırlar’da düzenlenen iftar programına Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Muhittin Böcek, CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Cem Kotan, CHP Konyaaltı İlçe Başkanı Demet Gündüz, CHP Antalya Milletvekili Aliye Coşar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

KONYAALTI’NDA YAYLALAR SUYA KAVUŞTU

Konyaaltılı hemşehrileri ile biraraya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Başkan Böcek, “5 yıl boyunca sizleri oyları ve desteğiyle güzel çalışmalara imza attık. Halkın parasıyla halka yatırım yaptık. Her ilçemizde olduğu gibi bu bölgede de başta tarım ve hayvancılıkla uğraşan kardeşlerime hep destek oldum. Fide, fidan desteklerimiz oldu. Geyikbayırı’nda kapalı sistem sulama tesisimiz ile yaylalarımızı suya kavuşturduk. Tarım alanlarımızda verimi arttırdık” dedi.

KONYAALTI’NA HIZLI VE KONFORLU ULAŞIM

Yayladan sahile kadar Konyaaltı’nın her köşesine hizmet ettiklerini söyleyen Başkan Böcek şöyle konuştu: “Geçtiğimiz günlerde Konyaaltı ile Liman arasında kalan sahil düzenleme projemizi ve Halk Plajımızı hizmete açtık. Yeni dönemde de 4. Etap Sarısu-Varsak Raylı Sistem hattımız ile konforlu ve hızlı ulaşımı sağlayacağız. Yeni açılacak doğu batı ulaşım aksıyla trafiği rahatlatacağız. Konyaaltı-Meltem üniversite bağlantı yolumuz ile Meltem Bulvarı’ndan 2,5 km yer altı yoluyla trafiği batıya doğru akıtarak yeni bir arter açacağız.”

REKOR KIRMAK İÇİN DESTEK İSTEDİ

Başkan Böcek yeni dönemde hız kesmeden projelerine devam edeceklerini belirterek, Boğaçayı Rekreasyon ve Taşkın Önleme Projesi ile 27 bin 600 metre kare yeşil alanla birlikte bisiklet, yürüyüş ve koşu yolları ile çocuk oyun alanları, spor sahalarının da içinde olduğu yeni bir rekreasyon alanı oluşturacaklarını da söyledi. “Biz bu yörede doğup büyüdük. 5 yıl süre içerisinde bize imarla gelmeyin diyenler oldu, vatandaşımızın imar talebine, abartmadan, dikkatlice, hep birlikte, Cem Kotan kardeşimle yardımcı olacağız. Bir de müjde vereyim, Feslikan Yayla şenliklerini de devam ettireceğiz. Burada ne yapılması gerekiyorsa, Cem Kotanla birlikte yapacağız. 2 dönem üst üste kazanan olmadı hiç. Allah’ın izniyle rekor kırmak için sizlerin desteğini istiyorum” diye konuştu.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.