Başkan Böcek’e Finike’de

Gündem (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 28.03.2024 - 21:35, Güncelleme: 28.03.2024 - 21:35 2355 kez okundu.
 

Başkan Böcek’e Finike’de

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Muhittin Böcek, Finike ve Kumluca’da esnaf ve vatandaşlarla kucaklaştı.
antalyahabertakip.com - Finike Nehir Kenarı Rekreasyon Projesi ile tüm halkın kullanımına açık seyir terasları yapacaklarını anlatan Başkan Böcek, gondol turları ile ilçe turizmine katkı sağlayacaklarını söyledi. Bitme aşamasındaki Kumluca Atatürk Stadyumu projesini de inceleyen Başkan Böcek, Kumluca’ya 120 milyon liralık yatırımla modern bir stadyum kazandırdıklarını kaydetti. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Muhittin Böcek, Finike Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mustafa Geyikçi ile birlikte Finike’de esnaf ziyaretinde bulundu. Esnafa hayırlı işler dileklerini iletip destek isteyen Başkan Böcek, vatandaşlarla da biraraya gelerek, Finike’ya kazandırdığı hizmetleri ve yeni dönemde hayata geçireceği projeleri anlattı. NE SÖZ VERDİYSEK YAPTIK 5 yıl önce Finike’ye ne söz verdiyse yerine getirdiklerini kaydeden Başkan Böcek, “Finike merkezindeki kanalizasyon sorununu çözdük. Kentler meydanları ile anılır dedik ve Finike’mize yakışır bir kent meydanı kazandırdık. Bunun yanında Eroğlu Nuri Cami yapımını tamamladık. Asfaltsız yol bırakmadık. Bir 5 yıl daha kimseyi ötekileştirmeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi. NEHİR KIYISINA MUHTEŞEM PROJE Finike’ye yeni dönemde kazandıracağı projeler hakkında da bilgi veren Başkan Böcek, özel peyzaj projeleri ile Akçay’a yeni bir görünüm kazandıracaklarını söyledi. Nehir kıyısında tüm halkın kullanımına açık seyir terasları ve gondol iskelesi yapacaklarını aktaran Başkan Muhittin Böcek, “Finike Nehir Kenarı Rekreasyon Projesi ile halkımızın ve turislerin bölgeyi kullanımındaki katılım oranını artıracağız. Gondol turları ile turizme katkı sağlayarak, kentimize hareketlilik getireceğiz” diye konuştu. ÜRETİM VE İSTİHDAMA KATKI VEREN PROJELER Finike’ye kuracakları alabalık tesisiyle istihdama katkı sağlayacaklarını dile getiren Başkan Böcek, alabalık yetiştiriciliğini yaygınlaştıracaklarını aktardı. Böcek, üreticinin ürünlerini uygun şartlarda depolamasını sağlamak için üretimin yoğun olduğu doğu ve batı bölgelerinde soğuk hava depoları kuracaklarını anlattı. Başkan Böcek, kuracakları Biyolojik Mücadele Üretim Tesisi ile üretimin girdi maliyetini azaltarak ve kimyasal mücadele yerine biyolojik mücadele yöntemleri kullanarak temiz gıdaya erişimi destekleyeceklerini kaydetti. KUMLUCA STADYUMUNU İNCELEDİ Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Muhittin Böcek, ardından Kumluca’yı ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşla selamlaştı. Yapımında sona gelinen ve tribün koltukları monte edilen Kumluca Atatürk Stadyumu’ndaki çalışmaları yerinde gören Başkan Böcek,  120 milyon liraya mal olan projeyle Kumluca’nın başta güreşler olmak üzere sportif ve kültürel etkinliklere ev sahipliği yapacağı modern bir stadyuma kavuşacağını söyledi.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Muhittin Böcek, Finike ve Kumluca’da esnaf ve vatandaşlarla kucaklaştı.

antalyahabertakip.com - Finike Nehir Kenarı Rekreasyon Projesi ile tüm halkın kullanımına açık seyir terasları yapacaklarını anlatan Başkan Böcek, gondol turları ile ilçe turizmine katkı sağlayacaklarını söyledi. Bitme aşamasındaki Kumluca Atatürk Stadyumu projesini de inceleyen Başkan Böcek, Kumluca’ya 120 milyon liralık yatırımla modern bir stadyum kazandırdıklarını kaydetti.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Muhittin Böcek, Finike Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mustafa Geyikçi ile birlikte Finike’de esnaf ziyaretinde bulundu. Esnafa hayırlı işler dileklerini iletip destek isteyen Başkan Böcek, vatandaşlarla da biraraya gelerek, Finike’ya kazandırdığı hizmetleri ve yeni dönemde hayata geçireceği projeleri anlattı.

NE SÖZ VERDİYSEK YAPTIK

5 yıl önce Finike’ye ne söz verdiyse yerine getirdiklerini kaydeden Başkan Böcek, “Finike merkezindeki kanalizasyon sorununu çözdük. Kentler meydanları ile anılır dedik ve Finike’mize yakışır bir kent meydanı kazandırdık. Bunun yanında Eroğlu Nuri Cami yapımını tamamladık. Asfaltsız yol bırakmadık. Bir 5 yıl daha kimseyi ötekileştirmeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

NEHİR KIYISINA MUHTEŞEM PROJE

Finike’ye yeni dönemde kazandıracağı projeler hakkında da bilgi veren Başkan Böcek, özel peyzaj projeleri ile Akçay’a yeni bir görünüm kazandıracaklarını söyledi. Nehir kıyısında tüm halkın kullanımına açık seyir terasları ve gondol iskelesi yapacaklarını aktaran Başkan Muhittin Böcek, “Finike Nehir Kenarı Rekreasyon Projesi ile halkımızın ve turislerin bölgeyi kullanımındaki katılım oranını artıracağız. Gondol turları ile turizme katkı sağlayarak, kentimize hareketlilik getireceğiz” diye konuştu.

ÜRETİM VE İSTİHDAMA KATKI VEREN PROJELER

Finike’ye kuracakları alabalık tesisiyle istihdama katkı sağlayacaklarını dile getiren Başkan Böcek, alabalık yetiştiriciliğini yaygınlaştıracaklarını aktardı. Böcek, üreticinin ürünlerini uygun şartlarda depolamasını sağlamak için üretimin yoğun olduğu doğu ve batı bölgelerinde soğuk hava depoları kuracaklarını anlattı. Başkan Böcek, kuracakları Biyolojik Mücadele Üretim Tesisi ile üretimin girdi maliyetini azaltarak ve kimyasal mücadele yerine biyolojik mücadele yöntemleri kullanarak temiz gıdaya erişimi destekleyeceklerini kaydetti.

KUMLUCA STADYUMUNU İNCELEDİ

Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Muhittin Böcek, ardından Kumluca’yı ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşla selamlaştı. Yapımında sona gelinen ve tribün koltukları monte edilen Kumluca Atatürk Stadyumu’ndaki çalışmaları yerinde gören Başkan Böcek,  120 milyon liraya mal olan projeyle Kumluca’nın başta güreşler olmak üzere sportif ve kültürel etkinliklere ev sahipliği yapacağı modern bir stadyuma kavuşacağını söyledi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.