Antalya’da Memleket Rüzgârı Esmeye Devam Ediyor

Politika (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 29.03.2024 - 14:25, Güncelleme: 29.03.2024 - 14:25 2836 kez okundu.
 

Antalya’da Memleket Rüzgârı Esmeye Devam Ediyor

Antalya’da Konyaaltı, Akseki, Kemer ve Elmalı ‘da aday çıkaran Memleket Partisi seçim kısa bir süre kala saha çalışmalarına hız verdi.
antalyahabertakip.com - Halk tarafından büyük ilgi ve sevgi gören adaylar sahada halkla bütünleşip sorunlarını ve sorunlara çözüm olacak projelerini anlatmaya devam ediyor. Aday çıkarttığı ilçelerde yapılan anketlerde Memleket partisinin üst sıradalar da çıkması yapılan çalışmalarda ve halkın Memleket Partisine olan ilgisini ortaya koyuyor. Antalya İl Başkanı Soykan Bayraktar “ Biz adaylarımızla sahalardayız, aldığımız tepkiler bizi mutlu ediyor. Memleket Partisi doğru, dürüst, üretici halkçı bir belediyecilikten yana, bizde adaylarımızla halkımızdan aldığımız rüzgarla , hazırladığımız projelerle esmeye başarmaya  devam edeceğiz” dedi.
Antalya’da Konyaaltı, Akseki, Kemer ve Elmalı ‘da aday çıkaran Memleket Partisi seçim kısa bir süre kala saha çalışmalarına hız verdi.

antalyahabertakip.com - Halk tarafından büyük ilgi ve sevgi gören adaylar sahada halkla bütünleşip sorunlarını ve sorunlara çözüm olacak projelerini anlatmaya devam ediyor.

Aday çıkarttığı ilçelerde yapılan anketlerde Memleket partisinin üst sıradalar da çıkması yapılan çalışmalarda ve halkın Memleket Partisine olan ilgisini ortaya koyuyor.

Antalya İl Başkanı Soykan Bayraktar “ Biz adaylarımızla sahalardayız, aldığımız tepkiler bizi mutlu ediyor. Memleket Partisi doğru, dürüst, üretici halkçı bir belediyecilikten yana, bizde adaylarımızla halkımızdan aldığımız rüzgarla , hazırladığımız projelerle esmeye başarmaya  devam edeceğiz” dedi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.