Manavgat Belediyespor Galibiyet Serisine Devam Ediyor

Spor (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 28.04.2024 - 19:13, Güncelleme: 28.04.2024 - 19:13 2416 kez okundu.
 

Manavgat Belediyespor Galibiyet Serisine Devam Ediyor

Bölgesel Amatör Lig 5. Grup 24. Hafta mücadelesinde Manavgat Belediyespor sahasında konuk ettiği Saygın Yapı Didim Belediyespor’u 51’inci, 70’inci ve 89’uncu dakikalarda bulduğu gollerle 3-0 mağlup etti.
antalyahabertakip.com - Maça atak futboluyla başlayan Manavgat Belediyespor’un rakibi 37’inci dakikada gördüğü kırmızı kart ile 10 kişi kaldı. Manavgat Belediyespor’un tüm ataklarına rağmen ilk yarı 0-0 sona erdi. 2’inci yarının başlama düdüğü ile birlikte atak futbolunu devam ettiren Manavgat Belediyespor 51’inci dakikada Oğuzhan Bekçi’nin ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. Manavgat Belediyespor, maçın 70’inci dakikasında Emrah Şenol ile bir gol daha bularak skoru 2-0’a taşıdı. Baskılı oyununu son dakikaya kadar sürdüren Manavgat Belediyespor 89’uncu dakikada Tugay Tiryaki’nin ayağından bulduğu golle 3-0 öne geçti ve maçın skorunu tayin etti. Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara, şampiyonluk mücadelesini lig sonuna kadar sürdüreceklerini dile getirdi. Başkan Niyazi Nefi Kara,‘‘ Oyuncularımızla gurur duyuyorum, seyir zevki yüksek bir oyunla, mücadeleci ruhlarıyla galip gelmeyi bildiler. Taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum.  Hiçbir maçımızda bizleri yalnız bırakmayarak tribünleri tamamen doldurup oyuncularımıza ekstra güç kaynağı oluyorlar. Aldığımız galibiyet ile zirve takibimiz devam ediyor, önümüzde 2 maç kaldı, o maçlarımızı da kazanıp rakibimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Umarım her şey isteğimiz gibi olur ve grubumuzu lider tamamlayarak bir üst tura çıkmayı başarırız” dedi.
Bölgesel Amatör Lig 5. Grup 24. Hafta mücadelesinde Manavgat Belediyespor sahasında konuk ettiği Saygın Yapı Didim Belediyespor’u 51’inci, 70’inci ve 89’uncu dakikalarda bulduğu gollerle 3-0 mağlup etti.

antalyahabertakip.com - Maça atak futboluyla başlayan Manavgat Belediyespor’un rakibi 37’inci dakikada gördüğü kırmızı kart ile 10 kişi kaldı. Manavgat Belediyespor’un tüm ataklarına rağmen ilk yarı 0-0 sona erdi. 2’inci yarının başlama düdüğü ile birlikte atak futbolunu devam ettiren Manavgat Belediyespor 51’inci dakikada Oğuzhan Bekçi’nin ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. Manavgat Belediyespor, maçın 70’inci dakikasında Emrah Şenol ile bir gol daha bularak skoru 2-0’a taşıdı. Baskılı oyununu son dakikaya kadar sürdüren Manavgat Belediyespor 89’uncu dakikada Tugay Tiryaki’nin ayağından bulduğu golle 3-0 öne geçti ve maçın skorunu tayin etti.

Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara, şampiyonluk mücadelesini lig sonuna kadar sürdüreceklerini dile getirdi. Başkan Niyazi Nefi Kara,‘‘ Oyuncularımızla gurur duyuyorum, seyir zevki yüksek bir oyunla, mücadeleci ruhlarıyla galip gelmeyi bildiler. Taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum.  Hiçbir maçımızda bizleri yalnız bırakmayarak tribünleri tamamen doldurup oyuncularımıza ekstra güç kaynağı oluyorlar. Aldığımız galibiyet ile zirve takibimiz devam ediyor, önümüzde 2 maç kaldı, o maçlarımızı da kazanıp rakibimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Umarım her şey isteğimiz gibi olur ve grubumuzu lider tamamlayarak bir üst tura çıkmayı başarırız” dedi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.