İYİ Parti'de İstifalar: Bülent Erol ve Kubilay Yayla Partilerinden İstifa Ettiler

Politika (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 29.04.2024 - 19:38, Güncelleme: 29.04.2024 - 19:38 5903 kez okundu.
 

İYİ Parti'de İstifalar: Bülent Erol ve Kubilay Yayla Partilerinden İstifa Ettiler

İYİ Parti Antalya Önceki Dönem Teşkilat Başkanı Bülent Erol ve 27.ve 28.Dönem Antalya Milletvekili aday adayı Kubilay Yayla partilerinden istifa etti.
antalyahabertakip.com - İYİ Parti Antalya Bir Önceki Dönem Teşkilat Başkanı Bülent Erol ve 27., 28.Dönem Antalya Milletvekili aday adayı Kubilay Yayla İYİ Partiden istifa ettiklerini açıkladı.  Yayla, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla " İYİ Partinin kuruluş aşamasından bugüne kadar yanında olduğum İYİ Partiden 27.ve 28.Dönem Antalya Milletvekili aday adayı oldum. Maalesef partide içinde gelişen olayların bizlerin bildiklerinin vatandaş yüzde beşini bilmektedir. SUSTUK ve Bekledik bir şeyler değişir diyerek maalesef oyun içinde oyunların olduğu her yönüyle aşikâr. YOLA ÇIKTIKLARINI YOLDA DEĞİŞEN bir parti ile yoluma devam etmeme kararı alarak bugün itibarı ile İYİ Partiden istifa ediyorum. Benle beraber siyaset yapan tüm milletvekili dostlarıma parti yönetimine ayrıca yanımda olan tüm dostlarıma hakkımı helal ediyorum. Sayın Meral Akşener ve Ailesine hakkımı helal etmiyorum " ifadesini kullandı.  Yaylanın ardından İYİ Parti Antalya Bir Önceki Dönem Teşkilat Başkanı Bülent Erol’da istifa ettiğini duyurdu. 
İYİ Parti Antalya Önceki Dönem Teşkilat Başkanı Bülent Erol ve 27.ve 28.Dönem Antalya Milletvekili aday adayı Kubilay Yayla partilerinden istifa etti.

antalyahabertakip.com - İYİ Parti Antalya Bir Önceki Dönem Teşkilat Başkanı Bülent Erol ve 27., 28.Dönem Antalya Milletvekili aday adayı Kubilay Yayla İYİ Partiden istifa ettiklerini açıkladı. 

Yayla, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla " İYİ Partinin kuruluş aşamasından bugüne kadar yanında olduğum İYİ Partiden 27.ve 28.Dönem Antalya Milletvekili aday adayı oldum.

Maalesef partide içinde gelişen olayların bizlerin bildiklerinin vatandaş yüzde beşini bilmektedir.

SUSTUK ve Bekledik bir şeyler değişir diyerek maalesef oyun içinde oyunların olduğu her yönüyle aşikâr.

YOLA ÇIKTIKLARINI YOLDA DEĞİŞEN bir parti ile yoluma devam etmeme kararı alarak bugün itibarı ile İYİ Partiden istifa ediyorum.

Benle beraber siyaset yapan tüm milletvekili dostlarıma parti yönetimine ayrıca yanımda olan tüm dostlarıma hakkımı helal ediyorum.

Sayın Meral Akşener ve Ailesine hakkımı helal etmiyorum " ifadesini kullandı. 

Yaylanın ardından İYİ Parti Antalya Bir Önceki Dönem Teşkilat Başkanı Bülent Erol’da istifa ettiğini duyurdu. 

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.