K.K.T.C. Meclis Başkanı Zorlu Töre’den Valilik Ziyareti

Asayiş (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 02.05.2024 - 20:02, Güncelleme: 02.05.2024 - 20:02 2811 kez okundu.
 

K.K.T.C. Meclis Başkanı Zorlu Töre’den Valilik Ziyareti

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre, Antalya Valilik makamını ziyaret etti.
antalyahabertakip.com - Antalya’da düzenlenen 15. Uluslararası Eğitim Yönetimi Forumu’na (EFYOR) katılmak üzere Antalya’ya gelen K.K.T.C. Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre, Antalya valiliğine ziyarette bulundu. İlk olarak Valilik Şeref Defterini imzalayan Zorlu Töre’ye Vali Hulusi Şahin ziyaret anısına plaket takdim etti. Başkan Töre’yi Antalya’da ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Vali Şahin K.K.T.C ile Türkiye Cumhuriyeti arasında gönül birliği ve ülkü birliği olduğunu vurgulayarak Cumhurbaşkanları nezdindeki ilişkilerin güçlü olmasına ve Türkiye’nin Yavru Vatan’ın her zaman yanında olacağına dikkat çekti. Ziyarette, Antalya’nın turizmdeki başarılarının K.K.T.C’ye de yansıtılması ve turizm başta olmak üzere, tarım ve sanayi gibi diğer iş kollarında da işbirliğinin daha ileri aşamalara taşınması için atılabilecek adımlar değerlendirildi.
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre, Antalya Valilik makamını ziyaret etti.

antalyahabertakip.com - Antalya’da düzenlenen 15. Uluslararası Eğitim Yönetimi Forumu’na (EFYOR) katılmak üzere Antalya’ya gelen K.K.T.C. Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre, Antalya valiliğine ziyarette bulundu. İlk olarak Valilik Şeref Defterini imzalayan Zorlu Töre’ye Vali Hulusi Şahin ziyaret anısına plaket takdim etti.

Başkan Töre’yi Antalya’da ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Vali Şahin K.K.T.C ile Türkiye Cumhuriyeti arasında gönül birliği ve ülkü birliği olduğunu vurgulayarak Cumhurbaşkanları nezdindeki ilişkilerin güçlü olmasına ve Türkiye’nin Yavru Vatan’ın her zaman yanında olacağına dikkat çekti.

Ziyarette, Antalya’nın turizmdeki başarılarının K.K.T.C’ye de yansıtılması ve turizm başta olmak üzere, tarım ve sanayi gibi diğer iş kollarında da işbirliğinin daha ileri aşamalara taşınması için atılabilecek adımlar değerlendirildi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.