İYİ Parti Antalya’da İstifa Depremi: Peş Peşe İstifa Ettiler!

Politika (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 05.05.2024 - 13:01, Güncelleme: 05.05.2024 - 13:01 3253 kez okundu.
 

İYİ Parti Antalya’da İstifa Depremi: Peş Peşe İstifa Ettiler!

Antalya İYİ Parti’de sular durulmuyor. İYİ Parti İl Başkan Yardımcı Barış Ayan ve İYİ Parti Konyaaltı ilçe yönetiminden Ali İhsan Yücesoy partilerinden istifa ettiler.
antalyahabertakip.com - Barış Ayan sosyal medya hesabındaki açıklamasında, “Kırarak, dökerek değil zarafetle, nezaketle, terbiyeyle veda ederek siyasi mücadelemize yine devam edeceğiz. Her veda zordur. Çünkü zor zamanlarda, doğru amaçlarla, güzel duygularla, cesur insanlarla iyi günler geçirdim. Her şey için minnettarım, tüm İYİ Parti ailesine teşekkür ediyorum" dedi. 2017 senesinden bu yana daha demokratik ve daha müreffeh bir ülkede yaşamak için sizlerle birlikte iki dönem Muratpaşa ilçe Başkan yardımcılığı, Son dönem İl Başkan Yardımcılığı ile siyasi bir mücadele verdim. Bir yılı aşkın süredir yapılan yanlış tercihler beni İYİ Parti'den ayrılmaya ve ülkemiz için yeni ve güçlü bir yapı altında çalışmaya itti. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışmış olmanın huzuruyla İYİ Parti’den ayrılıyorum. İYİ Parti’de birlikte çalışma fırsatı yakaladığım tüm vatansever insanlara minnettarım.” - Ali İhsan Yücesoy sosyal medya hesabındaki açıklamasında, “İYİ PARTİ nin çok kıymetli üyeleri, birlikte yol yürümekten her zaman mutlu olduğum iyi partili yol arkadaşlarım; 2017 de kuruluşunda üye olduğum ve 2018 Haziran’ında Konyaaltı ilçe teşkilatında aktif olarak görev aldığım, ülkem ve milletim adına büyük umutlarla ve hayallerle, mevcut iktidarın yanlış eylem ve politikaları sonucu yaşanması zor duruma getirilen ülkemize, bir ışık olabilme adına kurulmuş İYİ parti çatısı altında ve Sn. Meral Akşener önderliğinde başarabileceğimizi umut ederek çıktığımız bu yolda hayal kırıklığına uğradım. Genel başkan ve Genel Merkez tarafından; İl ve İlçe teşkilatlarının ve tabanın, ne kadar değersiz olduklarını, saygısızca yok sayıldıklarına 2022 yılı sonunda yapılan ilçe seçimlerinde hepimiz şahit olduk.2023 milletvekili seçiminde ön yoklama yapılacağı söylenince çok mutlu olduk ama tüm ilçe başkalarına genel merkezden anahtar liste baskısıyla, partimize en çok emeği geçen adaylar arka sıralara itilmiştir. Tüm bunların üzerine genel başkanımızın bir yıldır AKP’yi eleştirmesi gerekirken,2023 genel seçimlerinde evladım dediği Ekrem İmamoğlu'na ve Mansur Yavaş'a eleştiri yapması, eleştirilerini arttırması partimizin başarısızlığını sağlayan en güçlü etkenlerden biridir. Bu saydığım parti içi adaletsizlikler, yanlış politikalardan dolayı İYİ PARTİ İL ÇEVRE VE DOĞA POLİTİKALARI BAŞKANI, İL YÖNETİM KURULU ÜYESİ, KONYAALTI İLÇE YÖNETİM KURULU ÜYESİ gibi görevlerde bulunduğum, son 31 Mart yerel seçimlerde KONYAALTI BELEDİYESİ 9.SIRA MECLİS ÜYELİĞİ adayı olduğum, 6 yıllık maddi manevi emek verdiğim, İYİ partiden İSTİFA ettiğimi bütün kamuoyu ile paylaşmak istiyorum. - İYİ partide görev yaptığım süreçte çok güzel insanlar tanıdım, değerli dostlarım oldu. Bu süreçte tanıdığım Partimizin çok değerli üyelerine, il ilçe yönetimlerindeki samimi vatansever kardeşlerime ayrı ayrı teşekkürlerimi Sunuyorum. Sevgi ve saygılarımla” ifadelerini kullandı.
Antalya İYİ Parti’de sular durulmuyor. İYİ Parti İl Başkan Yardımcı Barış Ayan ve İYİ Parti Konyaaltı ilçe yönetiminden Ali İhsan Yücesoy partilerinden istifa ettiler.

antalyahabertakip.com - Barış Ayan sosyal medya hesabındaki açıklamasında, “Kırarak, dökerek değil zarafetle, nezaketle, terbiyeyle veda ederek siyasi mücadelemize yine devam edeceğiz.

Her veda zordur. Çünkü zor zamanlarda, doğru amaçlarla, güzel duygularla, cesur insanlarla iyi günler geçirdim. Her şey için minnettarım, tüm İYİ Parti ailesine teşekkür ediyorum" dedi.

2017 senesinden bu yana daha demokratik ve daha müreffeh bir ülkede yaşamak için sizlerle birlikte iki dönem Muratpaşa ilçe Başkan yardımcılığı, Son dönem İl Başkan Yardımcılığı ile siyasi bir mücadele verdim.

Bir yılı aşkın süredir yapılan yanlış tercihler beni İYİ Parti'den ayrılmaya ve ülkemiz için yeni ve güçlü bir yapı altında çalışmaya itti.

Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışmış olmanın huzuruyla İYİ Parti’den ayrılıyorum. İYİ Parti’de birlikte çalışma fırsatı yakaladığım tüm vatansever insanlara minnettarım.”

-

Ali İhsan Yücesoy sosyal medya hesabındaki açıklamasında, “İYİ PARTİ nin çok kıymetli üyeleri, birlikte yol yürümekten her zaman mutlu olduğum iyi partili yol arkadaşlarım;

2017 de kuruluşunda üye olduğum ve 2018 Haziran’ında Konyaaltı ilçe teşkilatında aktif olarak görev aldığım, ülkem ve milletim adına büyük umutlarla ve hayallerle, mevcut iktidarın yanlış eylem ve politikaları sonucu yaşanması zor duruma getirilen ülkemize, bir ışık olabilme adına kurulmuş İYİ parti çatısı altında ve Sn. Meral Akşener önderliğinde başarabileceğimizi umut ederek çıktığımız bu yolda hayal kırıklığına uğradım.

Genel başkan ve Genel Merkez tarafından; İl ve İlçe teşkilatlarının ve tabanın, ne kadar değersiz olduklarını, saygısızca yok sayıldıklarına 2022 yılı sonunda yapılan ilçe seçimlerinde hepimiz şahit olduk.2023 milletvekili seçiminde ön yoklama yapılacağı söylenince çok mutlu olduk ama tüm ilçe başkalarına genel merkezden anahtar liste baskısıyla, partimize en çok emeği geçen adaylar arka sıralara itilmiştir. Tüm bunların üzerine genel başkanımızın bir yıldır AKP’yi eleştirmesi gerekirken,2023 genel seçimlerinde evladım dediği Ekrem İmamoğlu'na ve Mansur Yavaş'a eleştiri yapması, eleştirilerini arttırması partimizin başarısızlığını sağlayan en güçlü etkenlerden biridir.

Bu saydığım parti içi adaletsizlikler, yanlış politikalardan dolayı

İYİ PARTİ İL ÇEVRE VE DOĞA POLİTİKALARI BAŞKANI, İL YÖNETİM KURULU ÜYESİ, KONYAALTI İLÇE YÖNETİM KURULU ÜYESİ gibi görevlerde bulunduğum, son 31 Mart yerel seçimlerde KONYAALTI BELEDİYESİ 9.SIRA MECLİS ÜYELİĞİ adayı olduğum, 6 yıllık maddi manevi emek verdiğim, İYİ partiden İSTİFA ettiğimi bütün kamuoyu ile paylaşmak istiyorum.

- İYİ partide görev yaptığım süreçte çok güzel insanlar tanıdım, değerli dostlarım oldu. Bu süreçte tanıdığım Partimizin çok değerli üyelerine, il ilçe yönetimlerindeki samimi vatansever kardeşlerime ayrı ayrı teşekkürlerimi Sunuyorum.

Sevgi ve saygılarımla” ifadelerini kullandı.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.