Manavgat Belediyespor’dan 10 Gollü Galibiyet

Spor (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 05.05.2024 - 18:59, Güncelleme: 05.05.2024 - 18:59 2075 kez okundu.
 

Manavgat Belediyespor’dan 10 Gollü Galibiyet

Bölgesel Amatör Lig 5.Grupta Manavgat Belediyespor, kendi sahasında ağırladığı Sivaslı Belediyespor’u 10-0 mağlup etti.
antalyahabertakip.com - Manavgat Belediyespor bu sonuçla birlikte Bölgesel Amatör Lig 5.Grup’ta lig ikincisi olmayı garantiledi. Manavgat Belediyespor’dan Tugay Tiryaki attığı 5 golle maça damgasını vurdu. Maça hızlı başlayan Manavgat Belediyespor, 1, 10, 15, 41 ve 59’uncu dakikalarda Tugay Tiryaki; 34.dakikada Oğuzhan Bekçi; 51 ve 78.dakikalarda Yiğithan Adanur; 71.dakikada Serkan Bozkurt; 89.dakikada Ahmet Hasan İmer ile golleri buldu. Maçın ilk düdüğünden itibaren rakibine ezici bir üstünlük kuran Manavgat Belediyespor, puanını 60’a yükselterek grubunu ikinci sırada bitirmeyi garantiledi. Maç sonunda teknik heyeti ve futbolcuları tebrik eden Manavgat Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Öztürk, vatandaşlara keyifli bir hafta sonu hediyesi verdiklerini söyledi. Başkan Yardımcısı Öztürk, “Böyle farklı bir galibiyet almak bizi çok mutlu etti. Takımımız, kaliteli, göze hitap eden, izleyenlere zevk veren bir futbol oynadı. Üzücü haberler aldığımız bu günlerde Manavgatlı hemşehrilerimize bir nebze moral oldu. Bizleri hiçbir müsabakada yalnız bırakmayan taraftarlarımıza ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi. Manavgat Belediyespor, 12 Mayıs Pazar günü sezonun son maçında Yatağanspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.
Bölgesel Amatör Lig 5.Grupta Manavgat Belediyespor, kendi sahasında ağırladığı Sivaslı Belediyespor’u 10-0 mağlup etti.

antalyahabertakip.com - Manavgat Belediyespor bu sonuçla birlikte Bölgesel Amatör Lig 5.Grup’ta lig ikincisi olmayı garantiledi. Manavgat Belediyespor’dan Tugay Tiryaki attığı 5 golle maça damgasını vurdu. Maça hızlı başlayan Manavgat Belediyespor, 1, 10, 15, 41 ve 59’uncu dakikalarda Tugay Tiryaki; 34.dakikada Oğuzhan Bekçi; 51 ve 78.dakikalarda Yiğithan Adanur; 71.dakikada Serkan Bozkurt; 89.dakikada Ahmet Hasan İmer ile golleri buldu.

Maçın ilk düdüğünden itibaren rakibine ezici bir üstünlük kuran Manavgat Belediyespor, puanını 60’a yükselterek grubunu ikinci sırada bitirmeyi garantiledi. Maç sonunda teknik heyeti ve futbolcuları tebrik eden Manavgat Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Öztürk, vatandaşlara keyifli bir hafta sonu hediyesi verdiklerini söyledi. Başkan Yardımcısı Öztürk, “Böyle farklı bir galibiyet almak bizi çok mutlu etti. Takımımız, kaliteli, göze hitap eden, izleyenlere zevk veren bir futbol oynadı. Üzücü haberler aldığımız bu günlerde Manavgatlı hemşehrilerimize bir nebze moral oldu. Bizleri hiçbir müsabakada yalnız bırakmayan taraftarlarımıza ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi.

Manavgat Belediyespor, 12 Mayıs Pazar günü sezonun son maçında Yatağanspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.