Antalya Bilim Merkezi’nin Atölye Çalışmalarına Yoğun İlgi

Belediyeler (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 06.05.2024 - 19:36, Güncelleme: 06.05.2024 - 19:36 2126 kez okundu.
 

Antalya Bilim Merkezi’nin Atölye Çalışmalarına Yoğun İlgi

Antalya Bilim Merkezi, hafta sonu düzenlediği atölye çalışmaları ile çocuklar ve ailelerini bir araya getirdi.
antalyahabertakip.com - Katılımcılara, hem eğlenceli hem de öğretici bir deneyim sunan etkinlikler yoğun ilgi gördü. Dokumapark’taki Antalya Bilim Merkezi’nde düzenlenen atölye çalışmaları çocuk ve gençlerin ilgi odağı oldu. Bilimin eğlenceli dünyasının keşfedilmesini sağlamak amacıyla birçok çalışma yürüten Antalya Bilim Merkezi, hafta sonu farklı yaş gruplarından çocuk ve gençleri atölye çalışmalarıyla buluşturdu. 4-6 yaş grubu çocuklar ve velileri, ‘Ahşap Maket Uçak Yapımı Atölyesi’nde bir araya geldi. Eğitmenler eşliğinde yapılan çalışmada, çocuklar hem el becerilerini geliştirirken hem de eğlenceli zaman geçirdiler. Ayrıca, 7-14 yaş grubu çocuklar için düzenlenen model uçak yapımı atölyesi de büyük ilgi gördü. Veliler, çocuklarıyla birlikte model uçakları tasarlayıp yaparken keyifli anlar yaşadılar. Ahşap tasarım atölyesinde ise çocuklar, çizdikleri kelebekleri torna makinesinde işleyerek üç boyutlu figürlere dönüştürdüler. Bu etkinlik, hem yaratıcılıklarını geliştiren çocuklar için hem de veliler için keyifli bir deneyim oldu. Bilim Merkezi, öğrenmeyi eğlenceli hale getiren bir ortamı atölye çalışmalarıyla Antalyalılara sunuyor.
Antalya Bilim Merkezi, hafta sonu düzenlediği atölye çalışmaları ile çocuklar ve ailelerini bir araya getirdi.

antalyahabertakip.com - Katılımcılara, hem eğlenceli hem de öğretici bir deneyim sunan etkinlikler yoğun ilgi gördü.

Dokumapark’taki Antalya Bilim Merkezi’nde düzenlenen atölye çalışmaları çocuk ve gençlerin ilgi odağı oldu. Bilimin eğlenceli dünyasının keşfedilmesini sağlamak amacıyla birçok çalışma yürüten Antalya Bilim Merkezi, hafta sonu farklı yaş gruplarından çocuk ve gençleri atölye çalışmalarıyla buluşturdu. 4-6 yaş grubu çocuklar ve velileri, ‘Ahşap Maket Uçak Yapımı Atölyesi’nde bir araya geldi. Eğitmenler eşliğinde yapılan çalışmada, çocuklar hem el becerilerini geliştirirken hem de eğlenceli zaman geçirdiler. Ayrıca, 7-14 yaş grubu çocuklar için düzenlenen model uçak yapımı atölyesi de büyük ilgi gördü. Veliler, çocuklarıyla birlikte model uçakları tasarlayıp yaparken keyifli anlar yaşadılar.

Ahşap tasarım atölyesinde ise çocuklar, çizdikleri kelebekleri torna makinesinde işleyerek üç boyutlu figürlere dönüştürdüler. Bu etkinlik, hem yaratıcılıklarını geliştiren çocuklar için hem de veliler için keyifli bir deneyim oldu. Bilim Merkezi, öğrenmeyi eğlenceli hale getiren bir ortamı atölye çalışmalarıyla Antalyalılara sunuyor.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.